Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok/csináltatok tiniként?
2023. máj. 13. 12:02
Egy másodpercet se unatkoztam soha. Azt meg nem tudnám itt felsorolni, miket csináltam, mert túl időigényes lenne mindet leírni.
viszont azt semmi esetre se tartom normálisnak, ha valaki állandóan otthon ül.
2023. máj. 13. 12:05
Ami engem illet, a hétköznapokon reggel 7-kor suli, utána röplabda, utána másik edzés. Este 10re hazaértem, alvás. A tanulás ezeken a napokon a résekben. A többi napon 3 után haza, ebéd, tanulás, és ha úgy adódott, edzést tartottam.
Hétvégén családnak segítettem főzésben, vásárlásban, emellett tévézés, videózás stb.
2023. máj. 13. 12:14
2023. máj. 13. 12:17
Én mindig hazamentem, kivertem, természetesen, aztán zabbantottam, lehet megint kivertem, bekapcsoltam a gépet, játszottam, dumálgattam ezzel-azzal egy kicsit (kivertem, ha lánnyal), néha olvastam, írtam regényt és verset, néha leültem a TV elé (kivertem, ha olyan csaj volt a TV-ben), de néha elmentem az erdőbe, sétálni, fotózni... (Ott már nem vertem ki.)
2023. máj. 13. 12:20
Én a suli után mindenfélét csináltam,csak éppen egyet nem.Nem lógtam a haverokkal és nem is csajoztam.Olyan viszont nem volt,hogy állandóan otthon ültem volna.Mindig találtam valamilyen elfoglaltságot.(a csajozás azért maradt ki,mert akkoriban túl sokat csalódtam a lányokban.A haverok pedig azért,mert teljesen elferdítettek volna,ha velük lógom el a napot.)
2023. máj. 13. 13:42
Iskola után edzésre megyek, tanulok, ha nincs edzés akkor a barátaimmal vagyok, hülyülünk, egy-két fiúra próbálunk nyomulni, moziba megyünk, sétálunk a városban, elmegyünk néha hintázni játszóterekre, néha tesómmal és a haverjával lógok, focizunk, buliba megyünk-de nem iszunk, nem dohányzik, nem drogozunk, nem snüsszözünk. Mi (én meg a bátyám) szinte alig vagyunk otthon.
2023. máj. 13. 15:16
Haverokkal lógok, tanulok, sportolok, olvasok, írok, festek, rajzolok, buliba/koncertre járok, videójátékozom, társasozok, filmet/sorozatof nézek, filozófia előadásra járok, színházba/moziba megyek, kutyámmal játszom, sétálok, fotózok.
2023. máj. 13. 19:26
9/13 A kérdező kommentje:
Suli után haza általában, itthon tanulok. Hétvégen sokszor kimegyünk a barátaimmal, de olyan is van, hogy itthon vagyok. Szerintem amúgy azzal semmi baj nincs, hogyha valaki sokat van otthon, de ha sose jár el, az unalmas lehet. Mondjuk ma pont suli után fagyiztunk barátnőmmel. Nyárra is jönnek a tervek, bulik, valószínűleg ehéten is lesz egy.
Szabadidőmbe festek, rajzolok, olvasok, sorozatot/filmet nézek.
2023. máj. 24. 19:26
Kapcsolódó kérdések: