Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van, hogy ha a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy ha a barátom magának veri ki filmekre, akkor hamarabb elmegy, mint ha én verem ki neki?

Figyelt kérdés
Közben pedig látom, hogy őszintén élvezi, ezt hanggal is jelzi és látom, hogy közben hogyan nézi a testem. Nekem mégis 10-12 perc, magának 5, ha néz mellé valamit.
2023. máj. 11. 01:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én nem is csinálnám magamnak, ha lenne olyan lány, aki szereti kiverni és nem zavarna, ha mást még nem akarna.
2023. máj. 11. 12:26
 22/27 A kérdező kommentje:
Na de olyan nincsen, hogy minden alkalommal kiverem neki, amikor ekdve szottyan. Robot én se vagyok. Na meg dolgozom, tanulok. Ha én csak 8 óra múlva érek rá, akkor nem fog 8 órát várni, maximum este van utána szex is
2023. máj. 11. 12:37
 23/27 anonim ***** válasza:
32%

Hát látszik, hogy szépségkirálynők vagytok, mert eszed az semmi. :D

A butaság nagyon lehangoló tud lenni. Szexuálisan is, nézhetsz ki akárhogy.

2023. máj. 11. 12:52
 24/27 anonim ***** válasza:
15%

A többiektől kérdezem, hogy most ez komoly, hogy van 2 felnőtt ember, akik már nem szűz kistinik, tehát dughatnak, azoknál ez a normális, hogy a csaj KIVERI a palinak? :D :D :D

Kövezzetek meg, de volt jó pár szexpartnerem, de senki sem vágyott arra, hogy úgy élvezzen el, hogy kiverik neki :D azt magának is tudja bármikor. Az max akkor van, ha a csaj menstruál és még herpesze is van. :D :D :D és ne nézzük ezeket ovisnak, a nagy szépségkirálynőt :D :D :D

2023. máj. 11. 12:55
 25/27 A kérdező kommentje:
Migrénes fejfájás mellett leginkább csak a kéz a megoldás:) Nem fogok sem döngetni, sem a fejemet rángatni senki kedvéért
2023. máj. 11. 13:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Tini párkapcsolatok kategória, úgyhogy nem két felnőtt ember.
2023. máj. 11. 14:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Igazából felnőtt lenne, de írtam egyszer oda és elküldtek a fenébe, hogy ennyi idősen tini vagyok. Nem számít, hogy tanulok és mellette eltartom magam, meg hogy elmúltam 18. Valamint a párom 20 fölött van, szóval nem tini lenne, dehat amott nem volt jó helyen :D
2023. máj. 11. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!