Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nincs semmi reakcióm a...

Miért nincs semmi reakcióm a horror filmekre?

Figyelt kérdés

Tegnap éjszaka (0 óra után) megnéztem a fűrész 1-et, ma szintén 0 után a 2.-t. Mindkét részt rezzenés nélkül végignéztem, nem ijedtem meg 1x sem, mintha egy sima filmet néztem volna. Ez normális? Vagy más is így van vele?

17/f

2023. jan. 13. 02:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Csak felnőttél, már nem vagy gyerek 17 évesen.
2023. jan. 13. 02:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Baszki,én meg 30 évesen 10 percnél többet nem tudok megnézni egy nagyon ligthos horrorból sem. :D

Nagyon nem bírom.

2023. jan. 13. 02:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan hidegvérű vagy na...

Okos vagy? Mert akkor egy orvosi pálya simán testhezálló lenne neked!

2023. jan. 13. 02:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez ember függő, engem sem rezzentenek meg ezek a gyilkolászós horrorok.

Bár egyébként a semleges reakció is reakció szóval csak ki vált belőled valamit.

2023. jan. 13. 02:56
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

Engem például boldogsággal tölt el egy horrorfilm megnézése. Nyugodtabb vagyok utána mintha wellnessben lettem volna. Tulajdonképpen már csak azt nézek, más nem is igazán érdekel.

24L

2023. jan. 13. 03:12
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Én sem rémülök meg a horrortól, mert tudom, hogy film. Nekem sosem volt gond fejben elkülöníteni a valóságot a fantáziától, ami szerintem sokaknak nem igazán megy.
2023. jan. 13. 03:40
 7/11 NTBS ***** válasza:
73%
Erős az idegrendszered.
2023. jan. 13. 06:30
 8/11 anonim ***** válasza:
69%

Hozzá vagy esetleg szokva az agresszióhoz? Otthon minden rendben?

Egyébként a legtöbb horrorfilm gyenge, a hangeffektusok és az, ahogyan ábrázolják a szörnyeket/szellemeket néha egészen nevetséges. Számomra sokkal ijesztőbb tud lenni egy pszichodráma, de azt gyerekként még nem nagyon érti meg az ember (első válaszolónak üzenném, hogy 17 évesen még nagyon is gyerek vagy, sőt az agy csak 25 éves korban érik be teljesen).

2023. jan. 13. 09:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki ugyanazt éli át közben. Eleve ismerek olyan embert aki pl nem tud visszaidézni képeket, pedig diplomás képzett. Másoknak élénken élnek a képek a fejében. Őket pl kár horrorfilmekkel kínozni és kicsinálni, mikor egyébként van sok dolog amire ők alkalmasak, mások pedig nem.
2023. jan. 13. 10:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy hentelős horrortól, mint amilyen a Fűrész is, csak rosszul vagyok, mert gusztustalan, a jól felépített pszichothillerek (vagy pl jellemzően a japán horrorok) ellenben tízpercen belül kicsinálnak.
2023. jan. 13. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!