Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ? Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Annyi az egész hogy van egy fiú akivel elég régóta járunk több mint fél éve de olyan rossz. Olyan mintha már nem lenne olyan mint régen mintha már nem szeretne engem. Ez olyannyira fáj ,de őrülten hogy azt szavakba nem tudom elmondani és legszivessebben megőrülnék vagy belehalnék a fájdalomba, hogy ne érezzem ezt. Mit tegyek?2023. máj. 5. 19:46
2/10 A kérdező kommentje:
Igen ez itt a probléma ,hogy valahogy nem tudnám elképzelni mással ő az első barátom
2023. máj. 5. 19:52
4/10 A kérdező kommentje:
De hogy mondjam neki ,hogy ne nézzen hülyének?
2023. máj. 5. 19:56
5/10 anonim válasza:
Nem fog hülyének nézni ha az érzéseidről beszélsz a párodnak ha meg mégis akkor nem is szeret igazán
6/10 Nonameboi válasza:
Ha együtt vagytok, tudsz neki lelkizni. Csak ki tud segíteni :D
8/10 anonim válasza:
El kell neki mondanod az erzelmeidet, különben ő nem fogja tudni, nem gondolat olvasó ő sem. A férfiak amúgy is figyelmetlenek sokszor, ez miatt mi nők azt érezzük hogy már nem szeretnek.
Ülj le vele beszélni, őszinten, ha már nem szeret úgy is elmondja, ha nem úgy is ki derül.
9/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele nincs szó olyanról hogy nem szeretne meg nem is akar elhagyni :)
2023. máj. 14. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!