Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szokványos, hogy egy 14 és fél éves lánnyal két-három 17-18 éves srác szexel - egyszerre?
Figyelt kérdés
Vagy csak én akadtam ki ezen?2023. máj. 1. 13:17
1/14 anonim válasza:
Tinilányok idősebb fiúkkal/férfiakkal dugnak: szokványos volt 1000 éve, 100 éve, 10 éve, és most is.
Gruppen: nem szokványos.
3/14 anonim válasza:
Én 40es vagyok de a 14 re egyik haver azt írta golyó érett.
Na de 2..3 al is az kemény. Kíváncsi lennék a sztorira
4/14 anonim válasza:
Nemtom de ketlem hogy egeszseges csaj lesz belole.
5/14 anonim válasza:
Hogy lenne már ez “szokványos”? Szerinted ez az alap? …
7/14 anonim válasza:
Addig, amíg a kiskorúakat megrontó patkányférgeket nem csukják le börtönbe. Miattuk a normálisan ismerkedni akaró srácokról is ilyet gondolnak.
8/14 A kérdező kommentje:
Amúgy gazdag kiscsaj, gazdag srácok.
2023. máj. 1. 17:08
9/14 anonim válasza:
Megnéztem volna hogy mi lehetett ott
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem oké, de ez nem az én dolgom. Ha így akarja élni az életét, akkor így fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!