Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért üzen mindig nekem, de aztán meg nem válaszol?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy a srác mindig rámír, aztán amikor visszaírok neki, nem válaszol az üzenetre és csak magáról beszél, tőlem nem kérdezi meg soha, hogy mi újság velem.2023. ápr. 28. 22:16
11/14 anonim válasza:
Én is szoktam ilyet. Én azért csinálom néha, hogy a lány megbízzon bennem. De persze, ha beszédes a lány, eszem ágában nincs ilyesmit művelni, csak amikor nagyon csendes és magába van borulva, gondolom felvidítom.
12/14 anonim válasza:
#7 valóban, de lehet nem önzőségből csinálja, hanem csak nincsenek szociális készségei.
Gondolom azért idegesít amúgy mert bejön valamilyen szinten, szóval feltételezem nem opció hogy hagyod inkább. Így viszont egyszer érdemes lenne rákérdezni hogy miért csinálja, mi van. Vagy te is ignorálos amit ő ís és kiírod magadból ami éppen eszedbe jut.
13/14 anonim válasza:
Sok oka lehet, de én sem értem sajnos.
14/14 anonim válasza:
11-es vagyok: annyi, hogy én, miután befejeztem, általában megírom, hogy milyen jó lett volna, hogy ő itt van, ezt csináltuk, azt csináltuk volna, vagy megkérdezem, hogy mit tett volna még.... Szóval azért nem ilyen egyoldalú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!