Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy kapcsolatban lévő srác telefonján van pár ilyen, elalvást segítő videó?
Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=T0PCsVpMxMc
Mert sokan este isznak egy sört, vagy bevesznek egy gyógyszert, de ő meg erre alszik el.
Vicceltek? Tök normális ha vannak elalvasi szokásaitok. Ki bizonyos fényre, hangra. A rokonok neszelésére. Zenén,sportközvetítéseke,természetfilmeken jól el lehet, még egyszer orál közben is elaludtam. És ébredtem😀 Na azt minden keddre bevezetném. A lényeg ,hogy egyfajta meditatív allapotba kerülj
Eső és szél hangokra ,erdő, dzsungelhangokra. És kinn a természetben ,a kertben nem is kell internet sem. A pestiek a város zúgására alszanak és vidéken meg fura az első északa. Nekem meg pesten nem megy az alvás a körúton lévő lakásokban pl. De ha a kutya mellém fekszik az is nagyon pihentető. Már ha elférünk kényelmesen. Arra elaludni ,h ott szuszákol egy 40 kg-os pit... én nagyon jól alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!