Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire lenne gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lenne gáz?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú (12.-es) a sulimból, de nem az a típus vagyok, aki csak úgy oda megy a másikhoz. Arra gondoltam, hogy írnék neki egy cetlit, ahol megdicsérem a szettjét, aztán egyik szünetben odaadom neki, hátha ő is ír valamit rá ezután elkérhetném a messét.

Én 11.es vagyok.

2023. ápr. 25. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Hát ha tényleg végzős, azt ajánlom inkább ne most kezdj ismerkedni vele, mert 1 hónap és ballag. Utána meg szar lenne elengedni. Ha eddig nem léptél, mostmár ne akard megváltani a világot. Legalábbis ne vele.
2023. ápr. 25. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Inkább cseréljetek instat aztán hátha ir rád. Ha nem, akkor irj te neki. Ha egy szavas valaszokat ad, akkor ne eroltesd
2023. ápr. 25. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jövőhéten elballag. Gondolt át, akarsz-e most kezdeményezni, mert kitudja merre fog továbbmenni.

Egyébként szerintem fura ez a cetlizős dolog. Mintha néma lennél. Inkább élőszóban dicsérd meg vagy ha írásban jobban megy, írj rá valahol.

2023. ápr. 25. 20:30
 4/6 Nonameboi ***** válasza:
77%
Egyetértek #3-mal, szerezd meg amúgy az instáját, írj rá hogy nem te vagy az XY? és folytass vele beszélgetést. De valszeg olyanokat fog válaszolni, hogy tanulnom krll stb. mert érettségi meg ilyenek.
2023. ápr. 25. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a cetlit oda mered adni neki szemtől szembe, akkor már miért nem egyszerűbb beszélgetni vele? Egyébként, ha mindenképp írni akarnál neki, akkor szerintem inkább online tedd.

Abban pedig egyet kell értsek az előzőkkel, hogy nem most kéne ezt. A ballagás is egy dolog, de a fő probléma itt az érettségivel van. Inkább azután kéne ezt megtenned, miután már befejezett mindent.

2023. ápr. 26. 00:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Ballag igen, és nem most akartam neki írni, hanem nyáron, vagy következő tanévben. Még nem fog elmenni szerencse, marad plusz egy évet.
2023. ápr. 26. 03:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!