Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-17-18 éves fiuk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17-18 éves fiuk?

Figyelt kérdés

Szerintetek gáz ha nagyon elpirulós vagyok? Például valakki zavarba hoz és konkrétan paradicsom vörös lesz az egész fejem. Ez mennyire gaz 8kerdojelet nem enged irni xd)

16/L

2023. ápr. 22. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint egyáltalán nem tartom gáznak. Inkább aranyos dolog. Nézd a jó oldalát, nem kell azon törni magad, hogy elrejtsd az érzelmeidet. Nekem tetszene egy ilyen lány 😉

17F

2023. ápr. 22. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj.:)
2023. ápr. 22. 21:58
 3/6 Nonameboi ***** válasza:
80%

Van akit zavar, de az emberek többjét nem. A fiúkat mindig az zavarja, hogy nem tudja mit gondolnak a lányok, de nálad könnyebb a dolguk :p

Én édesnek találom, de ha valaki nem, az menjen a fenébe, alapból nem tehetsz róla.

2023. ápr. 22. 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk imádják zavarbahozni a lányokat. Már akit lehet...
2023. ápr. 23. 01:04
 5/6 anonim válasza:
79%
Nagyon aranyos lehetsz mikor elpirulsz.
2023. ápr. 23. 08:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyos. Szerintem egyáltalán nem gáz. Ha összejössz azzal, aki tetszik, akkor ez el fog múlni, meret oldódnak a gátlások.

16F

2023. ápr. 23. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!