Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha érzek köztünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha érzek köztünk kémiát?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre hogy mikor mi így együtt vagyunk olyan mintha lenne köztünk szikra,és a többi aki lát minket mindegyik ezt mondja és utána csak csendben vagyunk, de az a baj hogy van barátja akivel fél éve együtt van és nem akarom tönkre tenni sem a barátságunkat sem a kapcsolatát és próbálom elnyomni az érzést de néha nagyon nehéz, mit csináljak?

16F

2023. ápr. 19. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van barátja, akkor semmiképp se akarj tőle többet. Esetleg várd meg amíg szakítanak (te ezt ne befolyásold semmilyen módon), és max utána próbálkozz. De addig semmi több!
2023. ápr. 19. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne tölts vele időt, ha úgy érzed, hogy nem tudnád tiszteletben tartani a kapcsolatát.
2023. ápr. 19. 21:17
 3/4 Nonameboi ***** válasza:
93%

A legfontosabb, hogy a kapcsolatukba SEMMIKÉPP ne nyúlj bele.

Ha szeretnéd, barátkozhattok, de semmi több

A szövrgböl úgy vontam le, hogy olyan jól nem ismeritek egymást, szval ha el akarod nyomni az érzéseid, semmi nagyobb fájdalommal megteheted. Ha nagyon akarsz valamit, akkor várj hogy HÁTHA szakítanak, de én a helyedben várnék a kövi villamosra ::D

2023. ápr. 19. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Robbants .. fiatal vagy még ne bánj meg semmit !
2023. ápr. 21. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!