Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék felülkerekedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék felülkerekedni a félelmemen?

Figyelt kérdés

Van az évfolyamon egy csaj aki nagyon tetszik, minden nap az utóbbi időben megfogadom hogy beszélek vele de túlizgulom mindig.

Nem nézek ki rosszul, nem vagyok bunkó, de régebben elég antiszociális voltam aztán meg én voltam az osztály bohóca egy időben.

Mostmár nem vagyok ilyen de egyszerűen felek hogy benne még ez a kép él bennem és túlizgulom a dolgot.

2023. ápr. 19. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha azért nem adna esélyt sem az ismerkedésre, mert cikinek érezné veled, jobb is ha elutasít. Nem lehet egy olyan személlyel jó kapcsolatot kialakítani, aki folyton másoknak akar megfelelni.

Beszélj vele. Ha netán rosszul alakul, legalább tovább tudsz lépni. Így csak őrlődsz. Voltam hasonló helyzetben és nem élveztem. :D

2023. ápr. 19. 15:10
 2/7 A kérdező kommentje:
És ikyenkor egyébként mit kéne mondani a lánynak? Lehet hüly kérdés, de még nem voltam ilyen szituációban nagyon
2023. ápr. 19. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elején érdemes szerintem egyszerű beszélgetést kezdeményezni valami olyan témában, ami mindkettőtöket érint. Pl. ha van közös órátok, tanárotok, valami iskolai dolog nem rossz indítás. Ebből már látni fogod, hogyan reagál. Igazából ha szimpatikus vagy neki, nem a témán van a hangsúly, bármihez hozzá fog szólni. A legjobb lenne figyelni az öltözködését, apróságokat. Most mondok valami random dolgot, lóg a hátizsákján egy Star Wars témájú kulcstartó. Beszélgetést kezdeményezel, hogy láttad a táskáját, és mondasz valamit a Star Wars-ról. Ez már plusz pont lenne, ugyanis mindenki szeret arról beszélni, ami érdekli.

Ha látod, hogy szívesen beszélget veled több alkalommal, elhívod valahova suli után. Csak ne moziba, hanem olyan helyre, ahol tudtok beszélgetni. :D

Nem kell aggódnod. Tudom, sablon, de működik, add önmagad. Csak legyél vele kedves. A lányok közül is mindenki más, egyik lobbanékony, a döntéseiben sokat befolyásolnak az érzelmei, másik racionálisabb, fiús hobbija van. Ismerd meg, ki fog derülni, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon.

2023. ápr. 19. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy elhatározás kell, semmi más. Ha egyszer beszélsz vele, onnantól már nem lesz annyira ijesztő.
2023. ápr. 19. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es 3-as nagyon jókat írt (4-esnek is igaza van). Abban én is nagyon egyetértek, hogy nem feltétlen a téma lesz a sorsdöntő tényező. Tehát szinte majdnem mindegy mivel mész oda hozzá (azért ne valami orbitális f@szságot mondj :D), mert úgyis a döntő tényező, hogy mennyire vagy neki szimpatikus első ránézésre.

Lényeg, hogy bármilyen spontán (vagy akár előre kigondolt) kérdés jó lehet. Ja, és nem kell túlgondolni. Valami egyszerű kérdés, amit feltenni és megválaszolni is egyszerű, és amivel akár be lehet indítani a beszélgetést.

De ha nem akarsz a sablon példák szerint cselekdni, lehetsz kreatívabb. Pl "Szia, bocsi, nem ismerjük mi egymást valahonnan?" Még ha életedben nem láttad is, nem az a lényeg, hanem hogy felfigyeljen rád és gondolkodjon rajtad. A végén elkéred az elérhetőségét, legalább legyen valami kontakt köztetek.

2023. ápr. 19. 16:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, tanácsokat!

Holnap beszélek vele

2023. ápr. 19. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok!
2023. ápr. 19. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!