Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek ezen a fiún?
Több mint egy éve ismerjük egymást, napról napra közelebb kerülünk a másikhoz.
Szeretjük egymást, ezt tudjuk a másikról, még a vak is láthatja.
Viszont fél bármit is lépni (még akkor is, ha én lépek) az előzőleges rossz tapasztalatai miatt.
Megcsalták, kihasználták, miközben ő nagyon szerette a másik félt.
Mit tehetnék azért, hogy jobb legyen neki? Nem az a fő célom (nyilván szeretem, szeretnék vele lenni, de nem ez az elsődleges), hogy velem együtt legyen, hanem az, hogy neki minden rendben legyen az életében.
Pedig, ha kölcsönös a vonzalom, az a legjobb neki, ha összejössz vele. Cáfold meg a rossz tapasztalatait, verd ki a fejéből az előzőt.
Még ha bizonytalan, fél is, az jó pont, hogy évek óta kitartasz mellette.
Sziasztok!
Köszönöm a hasznos válaszokat! :)
Kedves utolsó, pontosabban kilences. Nem fogok rámászni, de közeledni már közeledtünk egymás fele. Tudjuk mit szeretnénk, de tudom, hogy fél az egésztől.
Őszintén tudtunk egymással mindig is beszélni, tudok a régebbi dolgairól is, amik lányokkal voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!