Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem a következő.?
Figyelt kérdés
Ez egy eléggé szokatlan kérdés, a véleményeteket szeretném kérni. Szval: Ha valaki arra a kérdésre, hogy ,,van kiszemelted?" azt válaszolja, hogy ,,talán" akkor az szerintetek mit jelent?2023. ápr. 8. 14:54
1/13 anonim válasza:
Igen, a kérdésed a "következő"
azt jelenti, hogy talán van, talán nincs...
kellene figyelni a non-verbális kommunikációt
2/13 anonim válasza:
Valszeg van neki, csak nem feltétlen akarja, hogy tudj róla.
3/13 anonim válasza:
Én a talán alatt konkrétan a nemet érteném, hiszen ha valakiről nem tudod eldönteni, akkor az nem tetszik eléggé.
4/13 anonim válasza:
Én magamból, és környezetemből kiindulva azt mondanám, mint #2. Van, csak nem akarja elmondani. Ez attól is függ, ki kérdezte, milyen társaságban. Teljesen más lehet a jelentése egy nagy társaságban, vagy szűk baráti körben.
5/13 A kérdező kommentje:
#4 Jogos a gondolat, szűk baráti társaságban kérdezték tőle
2023. ápr. 8. 18:52
6/13 anonim válasza:
#5 (2-es vagyok)
1. Van, de nem akarta hogy tudjanak róla
2. Nincs, de nem akart szégyenben maradni, vagy nem akarta hogy elkezdjenek nála próbálkozni
3. Szeret titokzatos lenni
7/13 anonim válasza:
te annak örültél volna ha azt jelenti a talán hogy ha te rád gondol? :-)
8/13 A kérdező kommentje:
#7 Igen is meg nem is
2023. ápr. 9. 00:52
9/13 anonim válasza:
és azért mond talánt mert nem meri bevallani neked hogy tetszel neki
#7 vagyok
10/13 anonim válasza:
En nem szoktam nyiltan elmondani, akivel max haveri szinten vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!