Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok jó csajozós dumákat mondani?
“Mit vettél a New Yorkerbe szép egy póló! Mit akarsz kúrni? A péntek pont jó”
Nálam bejött mert nevetett a csaj…de utána le is szopott..viszont komoly kapcsolat nem lett belőle.
És hozzá teszem tényleg onnan vette azt a ruháját és be volt velem együtt jointozva meg b..va is :d
A legtöbb szar
(A legszarabb a szia cica van gazdád)
Mindegyik nagyon gáz, de ezek is, amiket most írok (lányként mondom őket).
Hiszel a szerelemben első látásra, vagy sétáljak el előtted még egyszer?
A szüleid cukorgyárban dolgoznak?
Hisz olyan édes vagy.
Nem fáj a lábad?
Hisz egész nap a fejemben jártál.
Nekem ez mindig bejön, hogy:
"Lenne kedved egy igazán jó szexhez? Nem? Akkor gyere fel hozzám mert nagyon szar vagyok az ágyban"
nagyrésze hülyeség, de néhány nem lehet rossz mankó, én nagyon kezdő vagyok a témában mert nem szoktam ilyet csinálni de lényeg hogy legyél egyedi pl
csőtészta csákány valami köszönés, valami kérdés hogy milyen napja volt vagy hasonló, valami szépet mondani és onnantól nincs gond, ha bejössz a csajnak akkor a szia mizuból se lehet világvége katasztrófa csak unalmas. vagy valami hülye kérdés is jó tud lenni pl. véletlenül nem két különböző iskolába járunk? ennyivel tudtam szolgálni sok sikert elvtárs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!