Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnatok jo csajozos dumakat mondani mert ijen teren nem vagyok tul kreativ?
A kreativitás belülről jön, és akkor, és úgy ahogy a helyzet megadja! Erre születni kell!
Ne csajozz!
- Kislány, játszunk megerőszakolósdit
- De én nem akarok
- Ez a beszéd
Attól jó egy csajozós duma szerintem, hogyha őszintén tudod mondani. A valahol olvastam és megpróbálom nyekegve elhebegni szitu elég gáz, ott még egy viszonylag nyerőnek tűnő dumával is elbukhatsz. Egyébként szerintem nem kizárólag a dumán múlik. Az összkép legyen rendben. Légy határozott és magabiztos. Kicsit fel kell pumpálni az önbizalmad, elhinni, hogy meg tudsz szólítani egy lányt és tudsz vele beszélgetni. Légy kedves és nevettesd meg! Hogy hogyan? Ahogy Te tudod. Ha valakit meg akarsz hódítani, az a cél, hogy Te gyere be neki, ne egy szerep, amit eljátszol, mert hosszú távon vagy a szerep kopik meg, vagy Te, mert nem leszel önmagad! ;)
Nem lóverseny, nem kell rohanni! Kicsit elmélkedj Magadon és azon, mi az, amit Te tudsz egy lánynak adni. Lesz, akinek az kell! ;)
"Szia!Elvesztettem a számom,megadnád a tiédet?"
rossz esetben:
"Szia!Cserélünk számot?Köszi,de nekem jó a sajátom is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!