Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná hogy ez mit jelent?
Figyelt kérdés
A barátnőm azt mondta hogy tudna mással lenni, de nem akar, mert engem szeret.
Ez mit jelent?
Én ezt így fogom fel: tudna, tehát benne van a megcsalás hajlam, és mással is el tudná képzelni. akkor legyen mással ne velem
2023. ápr. 1. 23:08
1/7 anonim válasza:
Ha mondjuk szakítanál vele tudna mással új kapcsolatot kezdeni de nem szeretné ezt. Amúgy ezt nem kell annyira véresen komolyan venni.
2/7 anonim válasza:
ezt azt jelenti hogy elég jónak tartja magát ahhoz hogy másik pasit találjon magának de nem akar mert téged szeret
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor legyen mással, ha annyira tudna mással is lenni
2023. ápr. 2. 02:15
4/7 anonim válasza:
Én ezt úgy fognám fel, hogy esetleg van más olyan, aki már elmondta neki mit érez iránta, de ő ragaszkodik hozzád. De persze mást is jelenthet, inkább vele kéne megbeszélned.
5/7 anonim válasza:
Ez ilyen fenyegetésfélének érződik.
6/7 anonim válasza:
Ez pont azt jelenti, hogy nagyon szeret. Arról van szó, hogy elég jó csajnak érzi magát, bármikor lehetne új barátja, de neki nem kell más, mert téged szeret.
7/7 anonim válasza:
Azt jelenti, ahogy a 6-os is írta, hogy lenne ki közül választania, de téged szeret. Nem kell ezen felhúzni magad, inkább örülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!