Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magamat túl rajta hogy a barátnőmnek van exe?
Figyelt kérdés
15 éves nekem nem volt ő előtte senki.. 😔:'(((2023. márc. 12. 08:38
1/18 anonim válasza:
VAGY túlteszed magad ezen - elvégre a legtöbb embernek VAN exe - VAGY nem akarsz töle semmit és a kövektezö kapcsolatban ugyanez lesz a helyzet.
Másrészt nem értem, miért probléma, ha a barátnödnek más volt valakije! Ettöl miért lett több vagy kevesebb a szemedben?
3/18 anonim válasza:
Miért zavar ez? Ettől tapasztalatlanabbnak érzed magad nála, vagy inkább olyasmi, hogy még van valamilyen szerepe az életében? Ez nagyon nem mindegy. Meg kell tudnod fogalmazni magadban, hogy mi zavar pontosan. Ezután fogod tudni leküzdeni.
4/18 anonim válasza:
Erre nincs technika, ehhez önbizalom kell.
5/18 anonim válasza:
Ne zavarjon téged, azzal már szakított, meg nem szereti.
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak engem csókolt meg.. és kitudja még mit csináltak... engem ez elrémiszt :(
2023. márc. 12. 11:05
7/18 anonim válasza:
Hát lehet, hogy más kuksiját is megpuszilgatta már xD
8/18 A kérdező kommentje:
Baj lenne ha kérdeznék az exéről ? nem tudok semmit, hogy miért nincs már vele stb
2023. márc. 12. 11:08
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet, de megkérdezheted.
10/18 anonim válasza:
Nézd, ha volt is exe, oka van annak, hogy most veled van. Inkább ennek örülj és élvezd ki, ne pedig arra akarj okot gyartani, hogy belőled is ex legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!