Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek fel egy lányt a szalagavatóra táncolni?
Van egy lány, aki úgymond kezd bejönni nekem, de nem tud még róla. Nem ismerem közelebbről, sose beszélgettem még vele, a nevét se tudom. Nem az osztálytársam, mert egy évvel kisebb osztályba jár hozzám képest. Nemsokára itt a szalagavató, és szeretném felkérni, hogy táncoljon velem. Kiválasztásakor figyelembe vettem a testmagasságát és testsúlyát is, tehát olyat szemeztem ki, aki elbírnék.
Egyébként arra lettem figyelmes, hogy már egy pár hete szinte minden nap legalább 2x valahol összefutok vele véletlenszerűen a suli területén (folyosón szekrényeknél, ebédlőben, portán, stb.) de csak úgy elmegyünk egymás mellett.
Mit tanácsoltok, hogyan nyissak felé, hogyan kérjem fel táncra úgy, hogy ne érezze letámadásnak?
(A táncon kívül mást nemigen kérnék tőle, hacsak ez nem valami sors fintora akar lenni...)
Kapásból előzmények nélküli “letámadtad”vagy úgy adtad elő, ahogy 10-es hozzászólásomban írtam?
Ha elutasított akkor is lehet összefutásoknál szemkontaktus, mosoly. Legalább már a csajnak egyértelmű, hogy vonzódsz hozzá, nézd hogy milyen testbeszéddel válaszol. Lehet hogy még az esetlenséged tetszik is neki, mondván nem egy dörzsölt csajozó-gép akarja kihasználni.
Testbeszéd, ha pozív részéről akkor beszélgetés, aztán hívjad sütire és kávéra. Így, hogy már tudja a csaj hogy táncpartnert keresel erre könnyedébben mondhat igent, ha a külsőd bejön neki. Akkor nem baj az esetlenséged sem...
Ha nem jön be neki a külsőd, akkor meg lepasszol, mert nem szociális intézmény.
Ha jövőre tizedikes, akkor most kilencedikes, miért nem így írtad? :D
Szerintem ezzel, hogy leírta, hogy nem ér rá, elfoglalt, nem szeretné bevállalni, egy egyenes választ adott. Valószínűleg azért fogalmaz így, mert próbál a lehető legkörülményesebben fogalmazni.
A helyedben én már nem hívnám sehova, suliba viszont szerintem is köszönj rá ha kialakul a szemkontaktus.
Mindenkit utasítottak már vissza, biztos találsz más lányt, aki szívesen táncolna veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!