Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk milyen lányok után...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk milyen lányok után szoktak fütyülni?

Figyelt kérdés

Az már nagyon jó csaj kell legyen aki után fütyülnek?

10/-hanyas?

Vagy épp a jó csaj ellenkezője?

2023. márc. 6. 21:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokás (legalább is az én környezetemben nem)

És ne is tedd

Barátnőim közül volt aki után fütyültek, és nagyon rosszul érte meg (nem dicséretként, hanem tárgyként kezelésként)

2023. márc. 6. 22:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt általában a melósok szokták az építkezésen... És igazából bárkire fütyülnek, aki csaj, hiszen messziről max az alakját látják.
2023. márc. 6. 22:13
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek velük. Inkább ne csináld, mert annyira nem menő és vicces dolog.
2023. márc. 7. 07:14
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon alpári dolog bárki után fütyölni. Én sem ajánlom. Annak idején a 4 osztályos munkások tették ezt, bárki után. 12 évesen is füttyögtek utánunk, gyerekek voltunk, nem bombanők. Undorító.
2023. márc. 7. 07:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó szexista szokás. Ha egy nő szimpatikus, bejön neked, akkor megvan annak az illő módja, hogy bepróbálkozz nála, ha ismerkedés a szándékod, de ha csak a haveroknak akarod jelezni, hogy na ott egy dögös csaj, az taplóság. Bár tapló társaságban a taplóság normális, csak a normális nőknek és a normális embereknek a tapló társaságok, tapló emberek terhesek.
2023. márc. 7. 15:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Csak az érdekelt hogy tényleg (nagyon) dögös e egy olyan csaj aki után fütyülnek.
2023. márc. 7. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Rövid válasz: nem feltétlen.
2023. márc. 7. 17:17
 8/13 NTBS ***** válasza:
100%
Nem szoktam lányok után fütyülni. Még nêzni szoktam őket.
2023. márc. 7. 17:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Intelligens, udvarias, stb. ember semmilyen csaj után nem fütyül. Bunkó viselkedés. Amúgy a tapló, férgek, a szép lányok után szoktak fütyülni.

De a fütyülés nem azt jelenti, hogy szép a lány, hanem azt, hogy a fütyülő tapló.

Tehát ha fütyülsz egy szép lány után, azt közlöd, hogy tapló, bunkó fsz vagy.

A nők ezt nem tekintik bóknak, nem esik nekik jól.

2023. márc. 7. 21:00
 10/13 A kérdező kommentje:

Van egy lány kicsit távol tőlem jól kijövünk egymással, akkor biztos nagyon bombás teste lehet ha fütyülnek utána mindig

De nem munkások, fiatal fiúk

Meg mindig bámulják, de szerintem ezt csak beképzeli :D

2023. márc. 7. 21:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!