Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?!?!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anika_7 kérdése:

Szerintetek ez normális?!?!?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam(lány)nagyon nagynak érezte magát hát megkérdeztem:

Találkozott az oszt.társunk buliján(én is ott voltam) egy fiúval akibe beleszeretet mutatott róla képet semmi extra nincs benne elmondta hogy találkoznak majd ma este(story mai gondolom már találkoztak) azért hogy "KALANDOZANAK" hát ezzek után megnéztem a profilját láttom hogy írtak neki augusztusban a születés napjára ezzel nem is lenne gond ha nem akkor töltötte volna a 13-at

Én így🤯

Normális hogy ilyen 7-8.-os 13-14 éves gyerekek élnek szexuális életet egy nála sokkal idősebbel??

2023. márc. 2. 21:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek

Egyébként akinek nem világos

Csaj(az osztalytársam):16 éves

A srác:13 éves

Egyébként azóta nem jött iskolába a lány😄😄

2023. márc. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!