Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?!?!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anika_7 kérdése:

Szerintetek ez normális?!?!?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam(lány)nagyon nagynak érezte magát hát megkérdeztem:

Találkozott az oszt.társunk buliján(én is ott voltam) egy fiúval akibe beleszeretet mutatott róla képet semmi extra nincs benne elmondta hogy találkoznak majd ma este(story mai gondolom már találkoztak) azért hogy "KALANDOZANAK" hát ezzek után megnéztem a profilját láttom hogy írtak neki augusztusban a születés napjára ezzel nem is lenne gond ha nem akkor töltötte volna a 13-at

Én így🤯

Normális hogy ilyen 7-8.-os 13-14 éves gyerekek élnek szexuális életet egy nála sokkal idősebbel??

2023. márc. 2. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
nem,
2023. márc. 2. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nem.Egy 13 éves még nagyon fiatal ehhez.
2023. márc. 2. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
57%
Mennyi az annyi?
2023. márc. 2. 22:27
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Ez sehogy se normális, ráadásul 18+-os partner esetén még bűncselekmény is.
2023. márc. 2. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Én 92 es vagyok szóval már 30 éves …amikor én jártam általánosba max 1-2 lánynak volt már akkor aktív szexuális élete…egyik sem lett normális felnőtt vagy hogy is mondjam…szerintem nem normális de nem tudom változik a világ .

Ha lenne lányom én biztos nem hagynám…vagy legalábbis el rendezném úgy rendesen ha mégis 13 evesen csinálgatná.

2023. márc. 3. 00:36
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

Most csak az én példám tudom mondani. Egy 10en éve nálunk 7-8. osztályban már majdnem minden lány túl volt rajta idősebb srácokkal az első kapcsolatok amik odáig jutottak 5. osztályban jelentek meg (5.es 7.essel asszem) fiúk terén kb max 2 srác ha talált valakit de az is lehet már középsuliban volt

Személy szerint nem tartom korainak hisz mindkét fél akarta 14 éves a korhatár erre. Az meg más kérdés ha a srác 18+ volt az lenne a nem okés rész

2023. márc. 3. 04:16
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Elég gáz, de hát a világ nagyon sokat változik. Tudjátok, hogy tiktokon meg közösségi oldalakon tele van szexuális tartalmakkal? Onnan “tanulnak”
2023. márc. 3. 08:27
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem normális, nagyon nem.
2023. márc. 3. 08:57
 9/11 NTBS ***** válasza:
69%
Nem normális, de a szülők is jobban figyelhetnének.
2023. márc. 3. 15:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, de sok embert ismerek aki 13-14-15 évesen vesztette el, sosem értettem. (Egyébként nem egytől hallottam, hogy megbánta, de olyan is volt aki azóta is együtt van a párjával, évek óta)
2023. márc. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!