Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kapcsolat lehet köztük?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kapcsolat lehet köztük?

Figyelt kérdés
Egy srác és egy csaj 0/24 együtt vannak... vagyis erős túlzás, de többet sztem mint egy sima barátság. Viszont a csaj nem követi a srácot instan, de a srác igen. A csak normálisan követ embereket. Tudom, hogy semmi közöm és lehet, hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok rá, hogy mások mit gondolnak ilyenkor. Válaszokat előre is köszönöm.

2023. márc. 2. 20:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem insta követéstől és különböző közös social médiába kitett képeketől függ a kapcsolatot.

Annál inkább közös együtléttől, programoktól és utána (megbeszélés alapján) mondható az, hogy a barátnőd (vagy ő a barátod)

2023. márc. 2. 21:15
 2/8 A kérdező kommentje:

Aha.... köszönöm a választ :)

Azt hiszem megbántam, hogy ezt a kérdést feltettem, nagy hülyeség volt

2023. márc. 2. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van. A social media csak egy látszat, ami megfertőzi az embereket. Egy valódi kapcsolat sosem erről szól, hanem a való életről, a mindennapokról.
2023. márc. 2. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Instából szerintem se lehet ítélni.
2023. márc. 2. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban igazuk van az előttem lévőknek, bár magam részéről én picit rosszul érezném magam.
2023. márc. 2. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van legjobb haverom és sokan azt hitték/hiszik együtt vagyunk mert közösen veszünk fel az egyetem órákat meg egy vonattal járunk be, de valójában sose akarnánk összejönni ez az elejétől tiszta volt.
2023. márc. 3. 00:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha 0/24 együtt vannak, de nem ölelkeznek és nem csókolóznak, akkor sanszos, hogy nincsenek együtt.
2023. márc. 3. 09:01
 8/8 NTBS ***** válasza:
100%
A neten sok mindenki nem az, akinek mutatja magát.
2023. márc. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!