Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélnéd ezt meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélnéd ezt meg a csajjal?

Figyelt kérdés

A sztorit nehéz lenne leírni, így belinkelek ide egy korábbi kérdést, amiben le van írva nagyjából.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Annyi kiegészítést tennék hozzá, hogy a csaj azt írta csak baráti alapon beszélgetett, de nyílván nem hülye és tudta mik a szándékaim, mert azért elég konkrét voltam, csak nyílván könnyebb egy ilyen duma mögé bebújnia

Mint látjátok az előző kérdésben, ez kb. 1 hónapja volt viszont bennem nagyon sok kérdés van a dologgal kapcsolatban és szeretném ezt tisztázni vele. Írtam neki, még akkor, hogy hagyjon békén egy ideig, erre azt írta, hogy reméli fogunk még beszélni azért.

Plusz talán az is benne van, hogy valószínűleg azt gondolja, hogy semmi gond nincsen és részemről nincsen harag, és ezt is szeretném ha tudná hogy nem egészen van így.

Ezeket figyelembe véve ti hogy kerülnétek vele megint kontaktba?

Mert amik eddig eszembe jutottak azok vagy gyerekes megoldások vagy egy nyomi szánalmas alaknak tűnnék.

2023. márc. 2. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg egymással személyesen a dolgot, kinek mi az álláspontja stb. Fogadjátok el egymás véleményét/döntését/érzéseit, és nem lesz gond.
2023. márc. 2. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kerülnék vele kontaktba. Eljátszotta az esélyét, ennyi volt.
2023. márc. 2. 22:33
 3/4 A kérdező kommentje:

#1: Én sajnos kétlem, hogy vagyok olyan fontos a számára, hogy időt szakítana rám, ezért gondoltam arra, hogy inkább írásban beszélném meg, de ha meg én keresem őt először, akkor meg szerintem olyan hatása lenne, mintha én szaladnék utána

#2: Így gondoltam eddig én is, csak úgy érzem, hogy segítene nekem, ha elmondanám neki, hogy én hogyan éltem meg az egészet

Köszi azért a válaszokat! :)

2023. márc. 2. 23:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki üzenetben
2023. márc. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!