Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem, hogy lassan 17 évesen még nem állok készen egy párkapcsolatra?
Annak idején én csak dugni akartam már…kapcsolat nekem sem kellett. Majd 19 évesen jött az első igazi kapcsolatom…pedig mindennap csajoztam vagy jöttek rám a suliba , de én féltem az egesztől amúgy.
Szokták mondani hogy nem maradtál le semmiről…hát tényleg nem.
Bennem is van valami hasonló. Lelkileg megnyílni valakinek, sebezhetőnek lenni nehéz. Ez a komoly része. Én pl nem vagyok egy kifejező személy, és ha nem teszek erőfeszítéseket akkor elhiszem hogy nem érezhető a szeretetem. Ami zavarhatja a másikat.
Nem kell erőltetni, és semmivel sem leszel kevesebb ha nem lesz még. Sőt, ha nem érzed úgy, akkor ne is legyen. Sokan vannak kapcsolatban de nem érettek hozzá, közben fejlődhetnek, ez egy opció, de az is hogy rossz vége lesz, váltogatja a párjait stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!