Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érezhetem, hogy lassan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetem, hogy lassan 17 évesen még nem állok készen egy párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

2023. márc. 1. 15:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert még tényleg nem állsz készen rá?!
2023. márc. 1. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Annak idején én csak dugni akartam már…kapcsolat nekem sem kellett. Majd 19 évesen jött az első igazi kapcsolatom…pedig mindennap csajoztam vagy jöttek rám a suliba , de én féltem az egesztől amúgy.

Szokták mondani hogy nem maradtál le semmiről…hát tényleg nem.

2023. márc. 1. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem kell aggódnod. Majd eljön nálad is az ideje.
2023. márc. 1. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Mert egy 17 éves nem áll meg kèszen rá!
2023. márc. 1. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Bennem is van valami hasonló. Lelkileg megnyílni valakinek, sebezhetőnek lenni nehéz. Ez a komoly része. Én pl nem vagyok egy kifejező személy, és ha nem teszek erőfeszítéseket akkor elhiszem hogy nem érezhető a szeretetem. Ami zavarhatja a másikat.

Nem kell erőltetni, és semmivel sem leszel kevesebb ha nem lesz még. Sőt, ha nem érzed úgy, akkor ne is legyen. Sokan vannak kapcsolatban de nem érettek hozzá, közben fejlődhetnek, ez egy opció, de az is hogy rossz vége lesz, váltogatja a párjait stb.

2023. márc. 1. 20:04
 6/8 rewqrewqrewq ***** válasza:
58%
Miért érzed úgy?? Egyszerű ...ír itt mindenki mindent ... pedig ha visszagondol mindenki kisiskolás korába! Na mi is volt a valóság?? :) Leghamarabb a nagyon szép lányok románcoztak ...mert ugye akiket folyamat ostromolnak, az hamarabb beadja a derekát ..mint akit kevésbé. Fiúknál ugyanez ment pepitába ... többnyire a pénzes fiúknak volt nagyon korán barinőjük. Ha nem másznak az emberre hamar be tudja beszélni magának h ő a ludas mert egyedül van.
2023. márc. 7. 05:51
 7/8 anonim válasza:
100%
Ez mindenkinél más. Van, aki korán érő, van, aki későn érő. Mindegyik teljesen normális. Ne erőltesd, majd eljön az ideje, amikor majd te szeretnéd.
2023. márc. 7. 06:32
 8/8 DR. HOFFMANN GÉZA válasza:
79%
Van ki még 30 évesen sem érzi.
2023. márc. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!