Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta van ennyi r*banc a fiatal lányok között?
Osztálytársakról van szó. Általában amikor tanulok, akkor sétálgatni szoktam a folyosón, és közbe mondogatom magamnak a tanulnivalót. Nem volt ez máshogy pár nappal ezelőtt sem, amikor kijöttem a teremből, és két osztálytársnőm (akik rengetegszer beszélnek, többek között órán is mindenféléről, fiúkról, vásárlásról stb.) éppen arról beszélgettek, hogy: "Amúgy mindenkinek van f@szhiánya, nekem is, neked is.", meg hogy melyik hírességért, vagy ismerősért vannak éppen oda rettenetesen.
Azt hittem rosszul hallok. És cseppet sem zavarta őket, hogy meghallhattam, továbbra is dumáltak. Annyira undorító az ilyen személyiségű, könnyűvérő lány...
Nem mondom: a fiúkat sem kell félteni, van a korosztályomban olyan srác, akinek kész háreme van, és történetesen mindegyik lányért oda adná a fél kezét szavakban.
Mióta ennyire k*rvásak, r*bancosak sokan a fiatal lányok közül?
Az, hogy hiánya van, még nem jelenti, hogy ki is éli ezt.
De leginkább ne törődj velük, magaddal foglalkozz, hogy neked hogy lesz társad. Fel kéne szabadítani a saját szexualitásodat, amihez neked is jogod van. Te hogy képzeled a nem ribáncos szexualitást? Hogy lesz a te életedben? Ez a te kérdésed. Azért feszélyeznek, mert ők adtak már erre egy talán számodra túl radikális választ. Ehhez képest találd meg a saját válaszod. 50f
Sajnos ilyen a mai világ.
Mar a csapból is a szex folyik. Meg sok esetben senki sem foglalkozik a fiatalok erkölcsi nevelésével, se szülők se az iskola.
#2.
Fiú vagyok, és nem hiszek a szexuális felszabadításban, meg a szexuális forradalomban. A régi elvek követője vagyok. Szex házasságon belül, esetleg max. nagyon biztos, régi párkapcsolatban lehetséges, ahol amúgy is a házasság lesz a következő lépések egyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!