Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mióta van ennyi r*banc a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta van ennyi r*banc a fiatal lányok között?

Figyelt kérdés

Osztálytársakról van szó. Általában amikor tanulok, akkor sétálgatni szoktam a folyosón, és közbe mondogatom magamnak a tanulnivalót. Nem volt ez máshogy pár nappal ezelőtt sem, amikor kijöttem a teremből, és két osztálytársnőm (akik rengetegszer beszélnek, többek között órán is mindenféléről, fiúkról, vásárlásról stb.) éppen arról beszélgettek, hogy: "Amúgy mindenkinek van f@szhiánya, nekem is, neked is.", meg hogy melyik hírességért, vagy ismerősért vannak éppen oda rettenetesen.

Azt hittem rosszul hallok. És cseppet sem zavarta őket, hogy meghallhattam, továbbra is dumáltak. Annyira undorító az ilyen személyiségű, könnyűvérő lány...

Nem mondom: a fiúkat sem kell félteni, van a korosztályomban olyan srác, akinek kész háreme van, és történetesen mindegyik lányért oda adná a fél kezét szavakban.

Mióta ennyire k*rvásak, r*bancosak sokan a fiatal lányok közül?

2023. febr. 4. 18:19
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
A tanárok is ki vannak például ezekre az osztálytársaimra, az órai kibeszélése miatt a fiúknak, szerencsére a különös vágyaik kibeszélését megtartják szünetre, bár szerintem normál esetben ez nem iskolai téma. Leginkább magánügy, vagy nagyon max. telefontéma.
2023. febr. 4. 18:23
 2/21 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy hiánya van, még nem jelenti, hogy ki is éli ezt.

De leginkább ne törődj velük, magaddal foglalkozz, hogy neked hogy lesz társad. Fel kéne szabadítani a saját szexualitásodat, amihez neked is jogod van. Te hogy képzeled a nem ribáncos szexualitást? Hogy lesz a te életedben? Ez a te kérdésed. Azért feszélyeznek, mert ők adtak már erre egy talán számodra túl radikális választ. Ehhez képest találd meg a saját válaszod. 50f

2023. febr. 4. 18:23
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Az ilyenekkel nem lehet mit csinálni, csak nagy ívben elkerülni őket. Ilyen világban élünk sajnos, nem tehetünk róla.
2023. febr. 4. 18:37
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Külcsin 95%, belbecs 5%
2023. febr. 4. 18:49
 5/21 anonim ***** válasza:
67%
Én csak azt nem értem, hogy van olyan, hogy maszturbálás, van olyan hogy szexuális segédeszköz. Hát akkor miért nem használják? Sok, főleg csaj egész egyszerűen nem képes rá, inkább ágyba bújik fűvel-fával.
2023. febr. 4. 18:54
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Sajnos ilyen a mai világ.

Mar a csapból is a szex folyik. Meg sok esetben senki sem foglalkozik a fiatalok erkölcsi nevelésével, se szülők se az iskola.

2023. febr. 4. 19:27
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy a valódi viselkedésük, cselekedeteik is ilyenek, sokszor csak a "menőnek" gondolt süket duma szintjén maradnak és ez csupán a környezetnek szóló feltűnősködés.
2023. febr. 4. 19:37
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
amióta ennyi strici
2023. febr. 4. 19:40
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Eltűnnek majd a ku.vák, ha nem lesznek kurafik.
2023. febr. 4. 20:20
 10/21 A kérdező kommentje:

#2.

Fiú vagyok, és nem hiszek a szexuális felszabadításban, meg a szexuális forradalomban. A régi elvek követője vagyok. Szex házasságon belül, esetleg max. nagyon biztos, régi párkapcsolatban lehetséges, ahol amúgy is a házasság lesz a következő lépések egyike.

2023. febr. 4. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!