Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátbaszúrom ezzel? Mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátbaszúrom ezzel? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szakítottunk a barátnőmmel pár hete de megbeszéltük hogy jóban maradunk. Az gondoltam, hogy jó oké sablon duma de ezt ő tényleg komolyan gondolta. Van 2 másik lány az osztályban akiket én bírok, de ő nem. Mielőtt összejöttünk jóban voltam velük és napi 2-3 alkalommal hátra mentem hozzájuk és pár barátomtól akik velük egy sorban ültek. Miután összejöttünk nem beszéltünk rendszeresen mert egyértelmű volt, hogy tiszteletben tartom barátnőm hozzáállását. Matekon az egyik lány segített nekem (a tanárnő jelölte ki nekem), de a barátnőmnek az sem tetszett így kértem, hogy ne dolgozzunk együtt és hagyjuk az egészet. Most hogy szakítottunk újra többet beszélek velük, segítséget kérek hasonlók. A volt barátnőmnek és a társaságának ez láthatóan bántja és nem nézik jó szemmel. Régen "panaszkodott" rájuk de már nem mondja nekem. Nem tartozok már semmivel neki de valamiért mégis azt érzem hogy hátbatamadom azzal, hogy jóba vagyok a 2 lánnya vagyok. Mi a véleményetek erről?

Köszönöm előre a válaszokat

2023. febr. 19. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok együtt miért szúrnád hátba? Még egyébként is, miért korlátozott le ennyire? Te is megmondhatod neki milyen fiúkkal beszéljen?
2023. febr. 19. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tanács, sose mond, hogy jóban maradtok, ha nem gondolod komolyan. Valószínűleg úgy érzi, hogy érzelmileg még mindig közel álltok egymáshoz, talán reménykedik benne, hogy újra járni fogtok.

Nem támadtad hátba, de ha úgy érzi, hogy még van köztetek valami alapnak veheti, hogy továbbra sem barátkozol azokkal a lányokkal.

Tisztázd vele a dolgokat és legközelebb ne hagyd, hogy beleszóljanak abba, hogy kivel barátkozol mert ez nem fér bele egy kapcsolatba

2023. febr. 19. 18:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat

Igazatok van

Ne értsétek félre, sosem mondta hogy ne beszéljek velük vagy bármi ilyesmi, csak sugallta. Most is ugyanez van.

2023. febr. 19. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Megérteném, ha rosszul esne neki. Gondold el, egy olyan csajjal jönnél össze, akit amúgy sem bír, ráadásul mindezt a szeme előtt. Persze erre ő már nincs ráhatással, de szerintem csak akkor kezdeményezz kapcsolatot, ha a csaj is nagyon akarja, illetve ha nincs más lehetőség.
2023. febr. 19. 19:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Mint ember bírom őket, nem szeretnék együtt lenni egyikőjükkel sem.
2023. febr. 19. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#5 Akkor semmi gond.
2023. febr. 19. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor se szólhatna bele, ha együtt lennétek, de persze ha valaki szerelmes úgyis be tartja, amit a másik fél mond. De igazából egyáltalán nem szúród ezzel hátba, inkább csak zavarja maximum, főleg ha te szakítottál vele.
2023. febr. 19. 20:40
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Nem szúrod hátba az exedet, legfeljebb majd ha nagyon jelét adja hogy nem tetszik neki, a két csaj majd lerendezi. Hidd el nem kell félteni őket:)
2023. febr. 19. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szakítok valakivel, nem szólhat bele a magánéletembe, nem sugallhat semmit.

Az ő élete az övé.

Az én életem az enyém.

Ha az exeid ( mert lesz még jó pár, mire felnőtt férfi leszel) óhajait veszed figyelembe, rövid úton totál egyedül maradsz.

Lehetsz jóban az exeiddel, mint régi jó ismerőssel, de hogy irányításuk alatt tartsák a magánéletedet, azt el kell vetni.

Ps még az is előfordulhat, hogy később megkedveli azt, akit most utál.

A SAJAT életedet éld, ne a másét.

Magyarázd meg a mindenkori barátnődnek, hogy a hobbidat, a barátaidat magad választod ki, azzal együtt vagy az, aki.

Ha ez zavarja, nem te vagy az ő embere.

2023. febr. 22. 05:59
 10/10 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem nem szúrod hátba ezzel.
2023. febr. 22. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!