Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon később még lesz esélyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy nemsokára rakják fel a fogszabályozóm.Sok tévhit van azzal kapcs, hogy a fogszabályozó ronda meg ilyesmi, és már én is kezdem elhinni hogy borzalmasan fog állni és senkinek nem kellek majd. Van egy pali akivel talán már alakul valami, attól félek hogyha fent lesz az eszköz már esélyem sem lesz nála. Szerintetek hogy van ez? Köszönöm:)
2023. febr. 15. 17:22
1/9 anonim válasza:
Ha ezen múlik, akkor jobb is, ha nem jössz vele össze!
45/F
2/9 A kérdező kommentje:
A pali nem mondta hogy nem lennek elég jó vagy ilyesmi, csak én felek attól hogy másképp nézne ram
2023. febr. 15. 17:30
3/9 anonim válasza:
Ma már a fogszabályzó jól néz ki, és ahogy az első írta hha vkit ez visszarettent akkor le is kell ezt zárni
4/9 anonim válasza:
Szerintem semmin sem változtat ez, hiszen még a csókolózást sem igazán befolyásolja. Ha emiatt nem akar tovább ismerkedni, akkor nem szeret igazan.
5/9 hungarikum_202 válasza:
Személyes véleményem, hogy szerintem dob a csaj kinézetén, ha van fogszabályzója.
6/9 anonim válasza:
Ha nem fogad el fogszabályzóval, nem is hozzád való!:) amúgy szerintem mindenkinek jól all:)
7/9 anonim válasza:
Egy kapcsolatot nem az dönt el, hogy van-e valamelyik félnek fogszabályzója. Vagy ha igen, az nem kapcsolat. Hidd el, aki szeret téged, annak ez nem lesz befolyásoló tényező. Egyébként meg ahogy előttem már megírták, valakinek kifejezetten tetszik, szóval ilyenektől ne félj.
8/9 anonim válasza:
A fogszabályozás sztem igényes és szexi.Az aki tesz a fogaiért,így az egészségéért,az jó dolog.Aki emiatt elítél,az fasz egyszerűen
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2023. febr. 16. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!