Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, akik szerint a könyvmoly lányok vonzóak?
Azt veszem észre magam körül,hogy a korosztályom béli fiúk inkább ezekre a szőke libákra figyelnek, akik két értelmes gondolatot nem tudnak megfogalmazni, de cserébe jól néznek ki
Ez tényleg így van, vagy csak én látom ezt? Tényleg nincs igénye senkinek egy akármilyen kapcsolatban arra, hogy tudjon a partnerével érdemi kommunikációt folytatni?
Ez melyik kérdésre válasz?😅
Remélem, hogy az elsőre😂
Jelen!
Tőlem sem áll messze az olvasás, szóval az csak imponál, ha ez egy lányra is igaz.
Viszont azt megjegyezném, hogy a másik véglet se jön be túlságosan, mármint ha valaki már annyira "könyvmoly", hogy az már túlzott introvertáltsággal és antiszocoskodással párosul.
Én az arany középutat igyekszem megtalálni az életben ezen a téren, és jobban értékelem azokat, akiknek hasonló a hozzáállásuk 🙂
Nem a szőkén van a hangsúly, elnézést, csak néha elragad az indulat
Nem akartam senkit megsérteni ezzel
#1 vagyok.
Arra válasz, hogy bizony vonzóak nagyon az okos lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!