Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent, fiúk?!
Sziasztok!
Egy kicsit kínos a kérdés de érdekelne szóval. Van egy osztálytársam (fiú) akivel nagyon jóba vagyunk, mint barátok. Azt vettem észre hogyha velem beszélget, vagy a közelbe van, hogy mondjam szépen, próbálja takarni odalenn a dolgokat, egyfolytában azzal b@szakszik, próbál keresztbe ülni. Ez csak azért van mert egy tini fiú, vagy köze lehet hozzam? Köszönöm a válaszokat!
L
"De a palinak van egy barátnője"
lehet, hogy arcoskodásból mondja, hogy a többiek ne cikizzék, hogy nincs csaja; szóval lehet, hogy van csaja, lehet,hogy nincs, lehet, hogy volt neki, de szégyelli, hogy pl túl rövid ideig jártak, és ezért még mindig azt mondja, hogy van.
Mindenképpen vonzódik hozzád szerintem ő.
Lehet, hogyha látná, hogy te is nyitott vagy vele párkapcsolati kapcsolódásra (most lelkire is gondolok, tehát fullra, egy komolyra, párkapcsolatra) ; és akkor szal, lehet, hogy azonnal elhagyná a mostani párját, ha van neki. (akivel nem akar hencegni,vagy nem akarja mások orrára kötni, közszemlére téve a párkapcsolatukat a nyilvánosság előtt élni nincs kedve; vagy akár nincs is csaja, stb.)
Szerintem mindenképpen tudd meg, hogy van e barátnője. Ha nincs akkor valószínűleg bejössz neki.
(és odalent sincs semmi baj:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!