Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent, fiúk?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy kicsit kínos a kérdés de érdekelne szóval. Van egy osztálytársam (fiú) akivel nagyon jóba vagyunk, mint barátok. Azt vettem észre hogyha velem beszélget, vagy a közelbe van, hogy mondjam szépen, próbálja takarni odalenn a dolgokat, egyfolytában azzal b@szakszik, próbál keresztbe ülni. Ez csak azért van mert egy tini fiú, vagy köze lehet hozzam? Köszönöm a válaszokat!
L
2023. febr. 12. 18:50
1/24 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda irni, akkor csinálja amikor beszélgetünk, mellette ülök, ilyesmi
2023. febr. 12. 18:53
2/24 anonim válasza:
Valószínűsítem feláll neki a kobra.
3/24 A kérdező kommentje:
Igen, arra én is gondolok, a lényeg hogy mi barátok vagyunk, és nem értem hogy ezt most így hogy
2023. febr. 12. 19:01
4/24 anonim válasza:
Gondolom ő többet érez irántad. Neked nem tetszik ő?
5/24 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy igen.
De a palinak van egy barátnője, akiről sosem hallunk semmit, ezért próbálok nem táplálni iránta semmit, De hát nem igazán sikerül..
2023. febr. 12. 19:08
6/24 anonim válasza:
Hát nem tudom akkor. Hány éve ismered?
7/24 A kérdező kommentje:
Idén lettünk osztálytársak, de előtte már 5.tol évfolyam társak voltunk
2023. febr. 12. 19:17
8/24 anonim válasza:
Lehet a barátnőt csak kamuzza..
9/24 A kérdező kommentje:
Nem, láttam a csajjal egyszer, egy átlagos lány, nem annyira “nagy szám”
2023. febr. 12. 19:21
10/24 anonim válasza:
Barátnőjére próbálj rákérdezni.
Lehet nem lesz a legjobb példa, de mondjuk kérdezd meg a nevét, és ha visszakérdezi, hogy miért kérdezed, mondj olyat, hogy lehet hogy ismered vagy valami ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!