Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közép iskolában volt egy fiú akkor egy próba riadó vagy mi volt le eset a kabátom a fiú fel vette valyon tetszettem neki?
Nekem általánosban volt ilyen nem tudom magasabb szinteken is ez megy e.
De aki altalanosban nekem segitett az suli után is velem akart járni. Es igen szerelem meg felesegesdi minden volt benne.
Általánosban annyi volt az össz kontaktunk, hogy:
-Késtem suliból és ő volt az ügyeletes és elkapott mikozben be akartam eszrevetlen osonni:D
- másik mikor jöttek be a terembe a "nagyok"(8.oszt), a mi osutályunk ment ki, a szék lábába beakadt a táskám és ő ült le a székemre és ott szerencsétlenkedtem és segitett kiakasztani.
Huszonévesen is megkeresett hogy járjunk. Volt koztunk valami de aztán a tesojával jöttem valahogy össze. Az 4 év volt. A tesoja(a párom) soha nem tudott meg semmit tőle sem tőlem sem, nem akartuk hogy árnyalt legyen a kapcsolatunk, ő se akart a tesojának "fájdalmat" okozni, én sem.
Te tényleg lány vagy? :D
A fiúk szoktak még a légyszrban is jeleket találni.
13.
Mondjuk ennek fő oka az a női "tanács", hogy "figyeljetek a jelekre, nem veszitek észre őket". Nem egyszerű a dolog, mert ezek a jelek kb. semmiben nem különböznek a sima udvariassági formuláktól, kb. betazoid érzelmi-telepátia kellene, hogy az ember biztosra menjen.
8 helyesírási hiba a kérdés másfél sorában?! Az komoly!
Nyilván ennyire volt releváns az a szitu; csak bele akarsz látni dolgokat a semmibe... Nyilván semmi komoly nem lesz köztetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!