Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik, számotokra vicces ha egy felnőtt férfi még szűz? (25-30 éves)
Nem vicces, hanem elég tré szitu.
De a nagyobb kérdés az, hogy miért szűz?
mert egy fogyi lúzer, esetleg vallási meggyőződések miatt, vagy szimplán ennyire szerencsétlen?
nem, hanem brutál szánalmas.
még az elképesztően csúnya pasi ismerőseim sem azok
Én nem értelek titeket.
Eljöttem pl most munka miatt külföldre. Bematcheltem egy csajjal Tinderen. Dumáltunk egy jót. Másnap eljött vacsizni, és koktéloztunk. Feljött hozzám, ittunk egy pohár bort, lecsókoltam, lezuhanyoztunk, és dugtunk egy jót. Aztán reggel is. Aztán mindenki ment dolgára. Talán jövő héten még összefutunk.
Én nem értem mi olyan nehéz ezen. Átlagos vagyok külsőre, jó a dumám, korrekt egzisztencia, semmi kimagasló.
Nem vicces, miért lenne? Egy random felnőtt férfi szüzessége hidegen hagy, a barátoménak pedig örülök, bàr ő a vallása miatt szűz, és marad is még pár évig, amíg nem vesz feleségül :D
Ő 24f, én 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!