Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek gáz az a vágy, ha egy felnőtt pasi nagyon szeretné, hogy ő legyen az első egy lánynál? Nem kihasználásból, hanem őszinte, figyelmes örömszerzésből.
Figyelt kérdés
2022. nov. 20. 19:31
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Pont ellenkezőleg. Én még szűz vagyok, ezért nyilván máshogy látok dolgokat...de olyan fura is lenne olyan nővel/férfivel lefeküdni, aki már annyi emberrel csinálta. Szerintem ez egy belsőséges kapcsolat két ember között, és ha sok mindenkivel csinálod, aztán meg elhagyod őket, tovább állsz egy új felé....olyan fura.
2/14 anonim válasza:
Ki nem szeretné.. csak ritkàn adatik meg
4/14 A kérdező kommentje:
2: látod, van olyan, aki nem szeretné.. aki nem akar “bajlódni”..
Másnak meg pont ez a szép :)
2022. nov. 20. 19:52
5/14 anonim válasza:
Utána úgyis sírni fogsz, hogy máshoz jár kukiért és miért nem csak te kellesz neki...
6/14 anonim válasza:
Egy 15 éves lánnyal, 20 év korkülönbség mellett eléggé gáz. Mondjuk 16 és 19 évesek közt egyáltalán nem.
9/14 anonim válasza:
Én is szeretem a szűz, és tapasztalatlan partnereket, mert tudom hogy nagy hatással van rájuk ami történik, és azt is, hogy én olyan jóvá tudom varázsolni nekik, hogy örökre szép élmény maradjon. 8 szűz lánynak voltam első, és ugyanennyinek második (tipikusan a sztori része lúzer tinikori barát, aki megutáltatta a lánnyal a szexualitást, aztán 18-21 évesen szerették volna újrafelfedezni valakivel aki érti a dolgát), ami hosszú kihagyás után szinte ugyanaz élmény intenzitásban és fontosságban, mint a legelső.
Persze nem erre hajtok kifejezetten, hanem így hozta az élet. Domként mindig a félénkebb, ártatlanabb lányok vonzottak, és ez talán kölcsönös.
10/14 anonim válasza:
Nekem is tervben van egy szűz lány beavatása a szexbe, remélem lesz rá jelentkező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!