Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a szemébe nézni,miért van ez?
Van egy fiú akivel már egy ideje beszélünk instán, de élőben nem szoktunk. Amúgy egy gimibe járunk és a barátnőm már mondta hogy engem néz,amikor elment melettünk visszafordult és mosolygott meg mondta már azt is hogy látszott rajta,hogy köszönni akart csak bem mert stb……
Nem beszélünk minden nap instán de amikor igen akkor szerintem jó hangulatban telik és mindenről tudunk beszélgetni.
Azt hittem, hogy valahogy következtetni fog arra, hogy ő is bejön nekem (vagy nem is feltétlen a következtetni a legjobb szó inább azt hittem, hogy majd így magától fog jönni vagy nem tudom😅), de mivel szerintem ezzel ő még nincs tisztában,hogy mennyire odáig vagyok érte, így arra gondoltam valahogy megpróbálom neki jelezni.
Csak az a baj hogy egyszerűen senkivel nem bírom tartani a szemkontaktust, aki meg bejön annak meg alapból a szemébe sem merek nézni. Mindig elhatározom, hogy jó akkor most de állandóan eszembe jut,hogy ő mit is gondolhat rólam meg mindig amikor odapillantok attol félek hogy hülyen néznék ki stb
Légyszives segítsetek,hogy ezen hogy változtassak, mert tényleg még pl egy órai felelés közben sem birok a tanár szemébe nézni 10-15 mp-nél tovább
#3 irogatás
#4 igen, azt eddig is tudtam, hogy nincs olyan sok önbizalmam, de nem gondoltam volna hogy ezért nem bírom tartani a szemkontaktust
#5 szerintem max annyit foglalkozok a telefonommal mint az átlag velem egykorúak
3-as vagyok
Ha van lehetőségetek rá, inkább hang/videó hívásban menjen a beszélgetés, mert már az is valamivel személyesebb, mint a chat. Aztán ha úgy van, majd mehet a találkozás mondjuk suli után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!