Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondanátok véleményt?
19/F, 4 éve edzek
178cm 83kg
Tipikus önigazoló kérdés. Az izom mellett gyúrj rá az önbizalomra is.
Itt csak egyszerű igen/nem válaszokat kapsz, hidd el, nem leszel előrébb velük. Pláne, hogy mindenki ízlése más, attól, hogy itt valaki azt mondja, hogy nagyon bejössz neki, a lány, aki bejön, nem feltétlenül fog ugyanígy gondolkodni. És a külső nagyon nem minden. Nincs azzal semmi gond, ha gyúrsz, és így érzed magad jól a bőrödben. De ne ettől várd a csodát a nők terén.
És amúgy nem. Nekem ez túlgyúrt, de a vékonyabbak jönnek be, így érthető. És hangsúlyozom, ez egy szubjektív vélemény.
Nem a lányok miatt csinálom. 1,5 éve versenyzek, mindig is ez volt a célom.
Ez még nem a vége, 95kg a cél, ennél nagyobb akarok lenni
csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ennyi.
teljesen oké ha valakinek nem jön be
Egy általános véleményt kérdeztem, nem kell neki nagy jelentőséget tulajdonítani. :)
Nem fog semmit se befolyásolni a sok vélemény, ugyanúgy célom a verseny és a nagyobb tömeg. Ennyi az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!