Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány kapcsolatotok volt eddig...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány kapcsolatotok volt eddig már, ill. hány évesek vagytok fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 10:05
1 2 3
 21/22 Wellyou válasza:
100%

16 vagyok és fiú

Ha minden kapcsolatot beleszámítunk 20 barátnőm volt és kb ennyi kavarásom.

Ha a négy hónapnál továbbiakat nézzük volt 6.

Tapasztalataim alapján a kapcsolat 20 éves kor alatt teknikailag olyan mint a barátság extrákkal és csak azt szeretjük hogy szeretve vagyunk vagy szerethetünk. Nem igazán van komoly jelentősége hisz két külön életnek néhai összefonódásáról beszélünk.

Világ életemben idősebb lányokra buktam és a hosszabb párkapcsolataim 18 év felüli lányokkal voltal. Igen lehetséges fiatalabb fiukent idősebb hölgyekkel összejönni.

20 év felett amikor közös életetek van és a kapcsolat két feleinek közös céljai és jövőképe van, mint költözés, autó, közös jövő alapozása én azt nevezném kapcsolatnak

2023. febr. 2. 10:41
 22/22 Karesz 82 válasza:
100%
41/F Még sosem volt egy sem.
2023. febr. 3. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!