Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire jogos?

Figyelt kérdés

A suliban volt kötelező orvosi vizsgálat. Le kellett fehérneműre öltözni, az orvos pedig megnézte a bőrünket, gerincünket, hasunkat kicsit megnyomkodta stb. Én mindig sima pamut tangát hordok, ha a barátomhoz megyek akk csipkéset, kivágottabbat veszek fel. Viszont ma egy sötétkék színű féltanga/brazilbugyi volt rajtam ami elöl teljesen pamut, hátul pedig szintén pamut de van benne egy csík csipke.

Amikor elmeséltem a barátomnak, hogy milyen volt a vizsgálat és mi volt rajtam egyből rámförmedt, mondván, h "Jó, hogy bilincset nem vittél, h kikötözzön..." illetve "Tudtommal a vizsgálat nem írja elő h csipkés tangában kell megjelenni"

Gyakran féltékenykedik a ruházatom miatt, pedig nem is öltözködök kihívóan (ami talán kicsit merészebb darab a bőrnadrág meg nyáron a haspólók, de ezen kívül semmi extrát nem hordok, mindig farmer és pulcsi van rajtam vagy térdig érő kötött ruha fekete cicanadrággal) ami néha aranyos de a mai hisztijét túlzásnak érzem.

Szerintetek?

2023. jan. 20. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez a kis hisztis hülyegyerek volt a legjobb az összes közül. Akkor meg? Te választottad.
2023. jan. 20. 15:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindenki azt kapja amit megérdemel.
2023. jan. 20. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyen gyökeret sikerült választanod, akkor így jártál. Mondjuk nem tudom, kire akart féltékeny lenni. Az 50 éves védőnőre, aki a suli összes csajával megcsinálja ezt?
2023. jan. 20. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Jó de minek kell neked beszámolnod arról hogy milyen fehérneműben vagy az orvosi vizsgálaton? Hát milyen reakcióra számítassz tőle, hogy elmondod hogy milyen bugyiban mutatkoztál az orvosnak?
2023. jan. 20. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idióta...
2023. jan. 20. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én az indokot nem értem, hogy miért szólt be.
2023. jan. 20. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak hisztis, feltekeny gyoker
2023. jan. 20. 22:51
 8/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem, ez nem féltékenység, ez elmebetegség. Ez egy orvosi vizsgálat. És ha nőgyógyászati vizsgálatra ment volna?
2023. jan. 21. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!