Szi,asz,tok! Milyen nehéz a tanulás a Balatonfüredi Szent Benedek Középiskola éd Kollégium-ban? (www.szentbenedekiskola.hu/rendeszet-es-kozszolgalat-0014/) Engem a Rendészet és közszolgálat technikum érdekelne. Mennyire nehéz a tanulás?
Figyelt kérdés
Mennyire veszik szigorúan a vallást?
Mennyire nehéz egy testnevelés óra?
Egy önvédelmi?
Szakmai óra?
Milyen 10. év végi vizsga? Mennyire nehéz?
Légyszi írjátok le, hogy zajlik egy tesióra pl, vagy egy önvédelmi, szakmai.
Milyen nagy a szigor?
Kérem Olyan Válaszoljon Aki Az Iskolába Jár vagy Járt. Aki biztos infót tud adni.
Előre is köszönöm.
2022. nov. 16. 11:20
A kérdező szavazást indított:
Ajánlom az iskolát. :)
Nem ajánlom az iskolát. :(
9 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Kérem a szavazókat is, hogy adjanak valami féle infót a suliról. Akár ide vagy privát üzenetben.
2022. nov. 16. 14:18
2/5 anonim válasza:
Nem tudok segíteni neked sajbos, de engem is érdekle a válasz.
A lányom szeretne oda járni.
3/5 anonim válasza:
engem még most is érdekelne a válasz!!
4/5 anonim válasza:
Számomra a vezetőség szar. Nem foglalkoznak a diákokkal. Tanári szempontból jó. Az osztályom szar volt.
5/5 anonim válasza:
Én sem ajánlom. Szakmailag sem a legjobb iskola, ami indokolatlan rosszindulattal párosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!