Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek szűzies szűz?
Figyelt kérdés
Szóval arra gondolok, hogy ha hamarosan megtörténik az első, akkor ne higyje azt hogy egy ribnc vagyok. Szeretnék tiszta, szűz lenni. Tippek?2023. jan. 18. 18:43
1/9 anonim válasza:
Öltözz valami szép fátyolba, mint John Keats versében a szüz hercegnő, aki megmentő lovagjára vár, igaz szerelmére, s a legenda szerint meztelen kell várjon rá. (az etikett kedvéért egy fátyolszerü ruha kerül rá)
Eve of St. Agnes
2/9 anonim válasza:
Ha valóban szűz vagy, akkor nem nagyon fogsz tudni olyan dolgokat csinálni, amik miatt azt hinné, hogy riboszóma vagy.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, milyen értékrended van, de nekem nem fér bele a szűzies fogalomba az, ha valaki nem tartja meg a tisztaságot házasságig.
4/9 anonim válasza:
Vegyél fel erényövet, abból szerintem érteni fogja.
5/9 anonim válasza:
Egy no nem szuz = ribi? Nagyon erdekes gondolkodasmodja van egyeseknek
6/9 anonim válasza:
Hát attól függ, mert ha ilyen ultraerotikusan flörtölsz, hihetik azt, hogy ribóca vagy.
8/9 anonim válasza:
Úgy, hogy nem játszod meg magad.
A kérdésed pedig elég fájdalmas.
9/9 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon szűzies szűz akarsz lenni, akkor mellett, hogy még nem járt a hüvelyedben pénisz, még augusztus 24. és szeptember 22. között is születtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!