Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy 7/10es fiúval?
Egy lánnyal kijövünk barátomon keresztül tudtam meg, hogy 7es vagyok nála, de nem tudom ez mennyire jó. Én simán összejönnék egy lánnyal, akire azt mondom, hogy 7es, de a lányok alapból válogatósabbak, mert ha jól néznek ki, minden ujjukra jut egy pasi, srácként pedig alapból nehezebb "szembeszállni" ilyen konkurenciával.
Mit gondoltok?
7/10?
Azaz 0,7?
Hát az még 1 egész sincs!
Mid hiányzik még?
Mármint az alapvető általános iskolai tudáson kívül, mert az egyértelműen hiányzik…
#11 elég nagy gond, ha nem vagy képes felfogni, miért nincs értelme mondjuk 200%-kal számolni és a saját tudatlanságod miatt lenézel másokat, szomorú.
Tisztában vagyok a százalékszámítással:
p%=I/W, ha W az alap, I az érték. Ez azt jelenti, hogy a W értékénél nagyobb lenne az I értéke, akkor p százalékláb>100. Ha W=1 és I=7, akkor 700% lenne az eredmény.
Ha I=W, az eredmény ekvivalens, elérte a maximumot. Ekkor p/100=1 és már meg is van a válasz a kérdésedre.
Ez hatalmas kérdező, sosem láttam még így lekoptatni egy trollt :D
Szerintem van esélyed a lánynál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!