Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne vegye el az eszem a szerelem a tanulástól?
Figyelt kérdés
Utolsó évem és nem szeretném ez végett elbukni,plusz érettségi..de egész nap másra sem tudok gondolni csak rá,tetszik,szóval még nem vagyunk párkapcsolatban,és nem is valószínű hogy leszünk(csak barátok vagyunk,mármint ő nem szeretne többet).Tippek/tanácsok??2023. jan. 8. 21:31
1/6 anonim válasza:
Amíg tanulsz tedd el a telefont. Írdd meg neki, hogy most tanulsz vagy két órát utána beszéltek és nem fogod azon törni a fejed, hogy hu vajon írt-e már. Nekem csak így szokott menni.
2/6 hungarikum_202 válasza:
Nehéz lesz megoldani, de próbáld meg türtőztetni magad. Próbálj minél kevesebbet gondolni rá. Nekem tetszett egy lány tavaly októbertől, de nem akartam komolyan, csak a szívem akarta xD, szóval lemondtam róla. Az idő segített. Kb másfél hónap alatt felejtettem el. A mondandóm lényege, hogy próbálj meg felejteni, a többit az idő megoldja, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
3/6 A kérdező kommentje:
1.nem szoktunk beszélgetni sulin kívül//:
2.már megpróbáltam elfelejteni,de nem megy(május óta tetszik)
Azért köszi a tippeket:)
2023. jan. 9. 00:17
4/6 anonim válasza:
Az érettségihez közeledve az agyad át fogja rendezni a fontossági sorrendet. Most még ne aggódj ezen.:)
5/6 anonim válasza:
gondolj arra ha megbuksz, nem fejezed be az iskolát és mehetsz közmunkásnak, a közmunkás bérből nem fogsz tudni megélni és még a hapsid is elhagy
6/6 anonim válasza:
Akkor próbáld beosztani az időd. Mondjuk egy órán keresztül tanulsz, pihenés közben pedig gondolsz rá. Sajnos nehéz, de a tanulás fontosabb. 1-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!