Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek milyen fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek milyen fiúk jönnek be? ^^ (személyiség, stílus stb. )

Figyelt kérdés

Ha van kedvetek, nyugodtan írjátok meg, hogy milyen fiúk a 'típusaitok'. :)

Személy szerint a művészeket szeretem, és értem, hogy 21.század, de nálam még mindig hatalmas plusz pont, ha az illető szokott verset írni, esetleg zeneszövegeket. Ha szeret olvasni, mert tudniillik elég nagy könyvmoly vagyok, és én nagyon szívesen szeretek könyvekről beszélgetni. Aki szereti is a művészeteket, tehát vegyük például, hogy randihelyszínül szívesen választana egy múzeumot, vagy szívesen elmenne egy kép/festménykiállításra.

Aki szabadidejében szeret rajzolni, festeni, vagy játszik valami hangszeren (a gitárért, dobért oda vagyok <:D )

Aki nyitott, kedves személyiség. Vicces, és mellette nem unatkozol, de nem fárasztó. Lehet vele komoly témákról is rendesen beszélni. Odafigyel rád, tőrődik veled, és érdeklődik irántad. Kíváncsi a te érdeklődesi körödre, szívesen meghallatja a problémáidat, amikben segít is.

A stílus nálam nem annyira fontos, de inkább a laza, vagy az ilyen gördeszkás srácokat bírom. A szemszín mindegy, csak úgy, mint a haj, de azt nagyon kedvelem, ha hosszabb, kócos, vagy olyan szembe lógó haja van.

Nektek mi a véleményetek? És milyen fiúk a nyerők nálatok? :)

2023. jan. 6. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
ez most akkor felhívás keringőre?
2023. jan. 6. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok és nem is ilyen a stílusom de nagyon jól esett elolvasni :)
2023. jan. 6. 21:24
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 haha, ki tudja :)

#2 aranyos vagy, köszi szépen ^^

2023. jan. 6. 21:29
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem bírom az introvertált, visszahúzódó srácokat. Szeretem ha egy srácnak van véleménye és nyíltan felvállalja azt és a teljes valóját is a hibáival együtt. Tudjon érvelni, legyen rálátása dolgokra. Érdeklődjön a világ dolgait illetően. Magas érzelmi intelligencia, intellektualitás. Figyelmesség. Éhezzen a tudásra a téma kapcsán ami érdekli, legyen motivált, célokkal teli. Tudja azt alapvetően hogy mit akar. Legyen tekintettel másokra, rendelkezzen empatikus képességekkel. Segítő szándékkal forduljon másokhoz. Ismerje be hibáit. Legyen őszinte minden téren.

Bánjon jól a szavakkal, a művészhajlamot én is kedvelem. Legyem szó zenéről, írásról, olvasásról vagy festésről. Kinézetre a hosszú haj a zsánerem. Valamit bukok a széles vállakra. Nem hátrány ha nincs beleb*zulva a fociba. És kedveli a különféle tudományokat, a biológiát. A nyitottság még kiemelendő. Ne utasítson el azonnal mindent ami komfortzónán kívüli. A kalandvágyóság szintén imponáló tulajdonság. Hirtelen ez.

2023. jan. 6. 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Négyes vagyok. Kihagytam hogy mivel full underground vagyok így erre bukom leginkább. Az alter srácok teljesen bejönnek. És szeretem a hülye apró szokásokat is. Hisz én is bővelkedem furcsaságokban.
2023. jan. 6. 22:41
 6/12 A kérdező kommentje:
#4 wow, ez nem semmi! igazán jól fogalmaztad mev, és nagyon jó az ízlésed :))
2023. jan. 6. 23:26
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Azta! Nem tudok válaszol szolgálni, mivel fiú vagyok, de jó volt olvasni a kérdést és a kommenteket is, mivel majdnem minden jellemző rám:D Rajzolás, vers írás, történet írás, gitározás, tánc... Az viszont nagy hibám, hogy nem szeretek olvasni, ezért az írással is meggyűlik a bajom, pedig feljegyezetem már magamnak 10 meg 20 ötletet könyvhöz, mert a kreativitás viszont a véremben van.
2023. jan. 7. 00:32
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 Naa, akkor mégiscsak vannak erre felé művészfiúk :D Átérzem, én rengeteget olvasok, de mégis kismillió befejezetlen könyvem van, vagy olyan öletek amikhez még hozzá se nyúltam :S Egyébként azok a dolgok, amiket meg leírtál magadról, azok közül mindegyik elég jól hangzik, szóval hajrá! ^^
2023. jan. 7. 01:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Múzeumba a kiállított művészeti alkotások megtekintése céljával megyek, nem pedig randizni.
2023. jan. 7. 21:07
 10/12 anonim ***** válasza:

#4 Kedves alter lány!

Kvázi ha valakire teljességgel illene a leírásod, azonban introvertált és visszahúzó lenne, akkor ő már nem is kapná meg az esélyt. Zseniális.

2023. jan. 7. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!