Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen fiúk jönnek be? ^^ (személyiség, stílus stb. )
Ha van kedvetek, nyugodtan írjátok meg, hogy milyen fiúk a 'típusaitok'. :)
Személy szerint a művészeket szeretem, és értem, hogy 21.század, de nálam még mindig hatalmas plusz pont, ha az illető szokott verset írni, esetleg zeneszövegeket. Ha szeret olvasni, mert tudniillik elég nagy könyvmoly vagyok, és én nagyon szívesen szeretek könyvekről beszélgetni. Aki szereti is a művészeteket, tehát vegyük például, hogy randihelyszínül szívesen választana egy múzeumot, vagy szívesen elmenne egy kép/festménykiállításra.
Aki szabadidejében szeret rajzolni, festeni, vagy játszik valami hangszeren (a gitárért, dobért oda vagyok <:D )
Aki nyitott, kedves személyiség. Vicces, és mellette nem unatkozol, de nem fárasztó. Lehet vele komoly témákról is rendesen beszélni. Odafigyel rád, tőrődik veled, és érdeklődik irántad. Kíváncsi a te érdeklődesi körödre, szívesen meghallatja a problémáidat, amikben segít is.
A stílus nálam nem annyira fontos, de inkább a laza, vagy az ilyen gördeszkás srácokat bírom. A szemszín mindegy, csak úgy, mint a haj, de azt nagyon kedvelem, ha hosszabb, kócos, vagy olyan szembe lógó haja van.
Nektek mi a véleményetek? És milyen fiúk a nyerők nálatok? :)
#1 haha, ki tudja :)
#2 aranyos vagy, köszi szépen ^^
Nem bírom az introvertált, visszahúzódó srácokat. Szeretem ha egy srácnak van véleménye és nyíltan felvállalja azt és a teljes valóját is a hibáival együtt. Tudjon érvelni, legyen rálátása dolgokra. Érdeklődjön a világ dolgait illetően. Magas érzelmi intelligencia, intellektualitás. Figyelmesség. Éhezzen a tudásra a téma kapcsán ami érdekli, legyen motivált, célokkal teli. Tudja azt alapvetően hogy mit akar. Legyen tekintettel másokra, rendelkezzen empatikus képességekkel. Segítő szándékkal forduljon másokhoz. Ismerje be hibáit. Legyen őszinte minden téren.
Bánjon jól a szavakkal, a művészhajlamot én is kedvelem. Legyem szó zenéről, írásról, olvasásról vagy festésről. Kinézetre a hosszú haj a zsánerem. Valamit bukok a széles vállakra. Nem hátrány ha nincs beleb*zulva a fociba. És kedveli a különféle tudományokat, a biológiát. A nyitottság még kiemelendő. Ne utasítson el azonnal mindent ami komfortzónán kívüli. A kalandvágyóság szintén imponáló tulajdonság. Hirtelen ez.
#4 Kedves alter lány!
Kvázi ha valakire teljességgel illene a leírásod, azonban introvertált és visszahúzó lenne, akkor ő már nem is kapná meg az esélyt. Zseniális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!