Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! járnátok Oda Nobunagáv...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! járnátok Oda Nobunagával ha még élne?

Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

:D

Nagyon jó! Zseniális kérdés :)

Elég harcias lehetett, és hát az értékrendje sem hiszem, hogy 21. század kompatibilis.

2023. jan. 4. 13:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Meg kellett néznem, ki az, mert annyira nem vagyok képben japán történelemből, annyi volt meg, hogy egy sógun vagy ilyesmi.

"Nobunaga's rule was noted for innovative military tactics..." ez jól jöhet a szomszédok ellen

"...and the start of the Momoyama historical art period" ez egy szép művészet, jöhet

"but also for the brutal suppression of those who refused to cooperate or yield to his demands." hát ez viszont egy párkapcsolatban nem annyira praktikus.

Plusz mellettem nem tarthatna ágyasokat, ami lehet, hogy nem tetszene neki. Illetve ha szeppukut akar elkövetni, akkor lehetőleg ne a nappali szőnyegén csinálja, mert azt most tisztíttattam ki.

2023. jan. 4. 14:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jan. 4. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!