Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit tehetek ilyenkor?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit tehetek ilyenkor? (Lányok is írhatnak ha tudják mi a teendő ilyenkor.)

Figyelt kérdés
Adott két lány, mindkettő az osztálytársam. Az egyik egy népszerű lány,sok baráttal,szőke hajú, nagy mellű, viszont iku nuku neki. Az osztályban az összes fiú odavan érte köztük én is.A lány iszik bulizik, eléggé nagy alkohol, és nikotin függő. Tizedik osztályosok vagyunk,és a lány már elvesztette (már a fél suli majdnem megvolt számára.)Flegma, sőt ezzel fel is vág társai között. A másik lány viszont más de még is nagyon tetszik nekem. Nem valami népszerű, egy barátnője van, bár szerintem ez egész jó. Csendes zárkózott, azonban ha úgy van erősen beolvas annak aki bántja. Értelmes,normális lányka jó jegyekkel. Nem magamutogató egy egyszerű pulcsi,meg egy farmer a ruhatára. Átlagos lánynak tűnik. Lehet vele komolyan beszélgetni, kinézetre egy szökés barna göndör hajú lány, kék szemmel,magas olykor piros pozsgás arca van, melyet cukinak találok. Nagyon titokzatos számomra. Azonban van egy végzős bátyja,aki miatt nem mernék közeledni felé. Mindkettő lányt vonzónak találom. Nem tudok dönteni egyáltalán. Szerintetek még is melyik utat válasszam? Minek mi lehet a következménye? Melyik lánnyal éri meg össze jönni?

2023. jan. 3. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ha csak arra mész, hogy megfektess valakit, akkor az első. Ha normális kapcsolatot akarsz, akkor a második (ez esetben nem is kell félned a testvérétől, hiszen te is normális akarsz lenni).
2023. jan. 3. 16:14
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Személyes véleményem szerint a második lánnyal sokkal jobban járnál. Vettél észre jeleket felőle hogy ő is szeretne esetleg valamit tőled?
2023. jan. 3. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

egyiket se.

biztos sokan a másodikat fogják javasolni, de szerintem az lenne belőle, hogy összejöttök, együtt lehetsz egy lánnyal akit éppenséggel kedvelsz, de közben a farkad sokkal jobban fog mozdulni az első lány gondolatától, és amikor elmúlt a kezdeti öröm hogy (újra) van barátnőd, szépen elsikkad a kapcsolat, mert rájössz, hogy te mégsem ezt akarod.

esélyt persze mindennek lehet adni, meg valamit az embernek a saját bőrén érdemes megtapasztalnia

de a helyedben én olyan lányt keresnék, aki belsőleg is vonz és testileg is vonz. ha kicsi a merítés az osztályban, akkor keresgélj máshol.

2023. jan. 3. 16:32
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Hat az elso lanyrol nem eppen pozitivan nyilatkoztal... az IQ nuku mar onmagaban nem kizaro ok nalad? Amire meg rajon a dohanyzas, ivaszat, konnyuveruseg...

Neked kell eldontened, hogy mit akarsz es mit erzel, bar ebben a korban lehet kicsit zavaros ez szamodra.

Szexelni akarsz meg csajozgatni vagy megelni a szerelmet es kapcsolatban lenni?

2023. jan. 3. 16:51
 5/8 anonim ***** válasza:
3%
Rakd meg az elsőt, aztán kavarj a másodikkal, így nem maradsz le semmiről. 😂
2023. jan. 3. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Ha ennyire lenézed az elsőt, akkor semmiképp se szedd fel! Azon kívül, hogy mindenki őt akarja és nagy a melle, semmi pozitívat nem tudtál róla mondani annak ellenére, hogy elvileg odavagy érte! A pozitívum is csak tárgyiasítás. Ez elég gáz, és ha egy felszínes, buta lány, akkor is jobbat érdemel valakinél, aki ennyibe nézi.

A másik lányt meg bár kb. egy szürke egérként írod le, a hangulatkeltés egyértelműen arra játszik, hogy az olvasó az erkölcsi tisztaságáért "megbocsájtsa" a külsejét és egyszerűségét. Ez a lány is jobbat érdemel annál, minthogy valaki olyannal legyen, aki 80%-ban csak a hibákat, az elvárásai alulmúlását látja benne, ugyanakkor könnyebb célpontnak és biztosabb pontnak látja, mint a falu szépét.

Bár szerintem a kérdés kiírója valójában a második lány, akiben kisebbrendűségi komplexust kelt az első lány, netalántán bántja is, és ezzel a nagyon alapos és pártatlan összehasonlíttatással akarja simogattatni az egóját...

2023. jan. 3. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még érj egy kicsit fejben mielőtt elkezded a kapcsolatosdit. Az elsőt teljesen tárgyiasítod és csak a nagy melle érdekel. A másodiknál meg úgy teszel, mintha szívességet tennél neki azzal, hogy észreveszed, hogy létezik. Ezután a leírás után én mindkét lány helyében szóbe se állnék veled.
2023. jan. 3. 18:08
 8/8 anonim válasza:
Szerintem a második lánnyal kezdj a bátyjától nem kell félned inkább barátkozz össze vele és így a lányt is jobban megismerheted
2023. jan. 6. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!