Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit tehetek ilyenkor? (Lányok is írhatnak ha tudják mi a teendő ilyenkor.)
egyiket se.
biztos sokan a másodikat fogják javasolni, de szerintem az lenne belőle, hogy összejöttök, együtt lehetsz egy lánnyal akit éppenséggel kedvelsz, de közben a farkad sokkal jobban fog mozdulni az első lány gondolatától, és amikor elmúlt a kezdeti öröm hogy (újra) van barátnőd, szépen elsikkad a kapcsolat, mert rájössz, hogy te mégsem ezt akarod.
esélyt persze mindennek lehet adni, meg valamit az embernek a saját bőrén érdemes megtapasztalnia
de a helyedben én olyan lányt keresnék, aki belsőleg is vonz és testileg is vonz. ha kicsi a merítés az osztályban, akkor keresgélj máshol.
Hat az elso lanyrol nem eppen pozitivan nyilatkoztal... az IQ nuku mar onmagaban nem kizaro ok nalad? Amire meg rajon a dohanyzas, ivaszat, konnyuveruseg...
Neked kell eldontened, hogy mit akarsz es mit erzel, bar ebben a korban lehet kicsit zavaros ez szamodra.
Szexelni akarsz meg csajozgatni vagy megelni a szerelmet es kapcsolatban lenni?
Ha ennyire lenézed az elsőt, akkor semmiképp se szedd fel! Azon kívül, hogy mindenki őt akarja és nagy a melle, semmi pozitívat nem tudtál róla mondani annak ellenére, hogy elvileg odavagy érte! A pozitívum is csak tárgyiasítás. Ez elég gáz, és ha egy felszínes, buta lány, akkor is jobbat érdemel valakinél, aki ennyibe nézi.
A másik lányt meg bár kb. egy szürke egérként írod le, a hangulatkeltés egyértelműen arra játszik, hogy az olvasó az erkölcsi tisztaságáért "megbocsájtsa" a külsejét és egyszerűségét. Ez a lány is jobbat érdemel annál, minthogy valaki olyannal legyen, aki 80%-ban csak a hibákat, az elvárásai alulmúlását látja benne, ugyanakkor könnyebb célpontnak és biztosabb pontnak látja, mint a falu szépét.
Bár szerintem a kérdés kiírója valójában a második lány, akiben kisebbrendűségi komplexust kelt az első lány, netalántán bántja is, és ezzel a nagyon alapos és pártatlan összehasonlíttatással akarja simogattatni az egóját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!