Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan fejlődjek fel az ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejlődjek fel az ő szintjére?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akivel alakulgatnak a dolgok, még nem jöttünk össze. Nagyon értelmes, őszinte, okos, dolgos és szorgalmas gyerek, aki mindenért megdolgozott, amije van.

Na már most: engem nem kényeztettek el a szüleim, nincs megvéve nekünk minden, nem is a legdivatosabb ruhákba járok, de évente kétszer el tudunk menni nyaralni (belföldön). Nyáron nyári gyakorlaton voltam, annyi volt az össz munka, amit valaha csináltam életemben. Diákmunkára nem megyek, mert rohadt sokat tanulok, és rohadt sokat is kell tanulnom ahhoz, hogy jó jegyeim legyenek azokból a tantárgyakból, amikhez van affinitásom, érzékem, és abból meg tepernem kell, amihez nincs. 7 óra suli és 1-2-3 óra tanulás után punnyadok, nem vagyok dolgos, takarítani egy héten egyszer szoktam a szobámat. De most, hogy 3 hétig itthon vagyunk, nincs suli, így "segítettem" anyámnak meg apámnak a kertbe, a fürdőt kitakarítani, krumplit pucolni, húst beforgatni, ilyesmik. Viszont tanulás mellett nekem ilyenekre nincs se időm, se energiám.

Viszont rettentően irigylem a mentalitását és drukkoljatok, mert ez a fiú egy kincs.

2023. jan. 2. 17:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Na remélem tudok ezzel segiteni!

Én, mint srác, kifejezetten hiperaktivnak számitok munka tekintetében.

És amolyan reggeltől estig tartó aktivitásnak zajlik minden egyes napom szinte.

De ezt sohasem várom el másoktól! Ha ez a srác ennyire rendes, ezt meg fogja érteni.

Mert mi mind különbözőek vagyunk emberek és nagyon komplexek.

Nekem belefér a munka mellé a tanulás, az edzés és még valami plusz hobbi egy napba, más inkább megpihenne.

Mások lassabban dolgoznak, lehet alaposabban is!

Másoknak kell egy délutáni pihenő, van aki többet is szeretne aludni.

Én még 11-kor fent vagyok, más már 8-kor húzza a lóbőrt.

Itt inkább az a kérdés, a kettőtök kapcsolata mennyire tud sikeresen megtalálni egy olyan ritmust, amelyben jól érzitek magatokat anélkül a másikat bármilyen rossz irányba terelnétek.

Azt javaslom jelezd felé, hogy neked itt és ott a határ ebben és abban a dologban.

Legyél őszinte vele.

2023. jan. 2. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!