Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismertem egy csinos gamer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismertem egy csinos gamer lányt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, aki kedves, aranyos, jól néz ki, de kiderült róla, hogy gamer.

Eddig olyan kép élt bennem a gamer lányokról, hogy hormonzavaros elhízott lányok, de ő nem ilyen. Tartok tőle, hogy gépfüggő és ez hatással lenne egy kapcsolatra is. Ha jól vettem a jeleket én is szimpi vagyok neki.

Milyen tapasztalatotok van gamer lányokkal?

2023. jan. 1. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű ezt kideríteni. Beszélgess vele!
2023. jan. 1. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Annyit javaslok, hogy ne a hobbijával törődj. Ismerd meg, menjetek el találkozni és hasonlók, hiszen butaság látatlanban olyan dolgokat feltételezni, amik egy sztereotipiára épülnek.
2023. jan. 1. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Nana.

Eleinte én is ezt gondoltam a gamer csajokról, aztán elég sokat megismertem négy évnyi World of Warcraft után. Nem elég, hogy tök jó csaj volt a 80%-uk, de még jobban is játszottak nálam.

2023. jan. 1. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha normális, akkor az nem jelent semmit, hogy gamer.
2023. jan. 1. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Ismerkedj meg vele a gamingen kívül, lehet hogy egy tök jó kapcsolat lesz :D
2023. jan. 1. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendicsek, köszi a válaszokat!
2023. jan. 1. 20:27
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Legyél valorantba radiant és instant sikered lesz!!!!
2023. jan. 1. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
56%

Vagy csak hívd meg egy éjszakára, aztán dobd, ha másnap már nem akarja. :D

Így motiválhatod, hogy inkább streameljen, vagy hagyja abba a streamelést. :D

2023. jan. 1. 23:22
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem beszélgess vele. Sokat megtudsz róla.
2023. jan. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!