Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kórházban volt és most otthon lábadozik szerintetek gáz ha elmegyek nélküle bulizni?
Ha az én párom lennél, azt mondanám, hogy rád bízom a döntést. Ha akarsz, menj, ha nem akarsz, ne menj.
Aztán levonnám a következtetést, és ünnepek után közölném is veled.
(Elég rosszul esne, ha én a frissen műtött vakbelem/csípőm/akármi miatt itthon vergődnék, te meg még rám se nyitnád az ajtót. Főleg, ha mondjuk már egy éve járunk, akkor ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem vagyok fontos a számodra, szóval lapát)
12
Nem, mert akkor zsarolásnak minősül "ha elmész, akkor szakítok veled".
Igy viszont az ő döntése lesz, ami teljesen kifejezi azt, hogy mennyire vagyok fontos neki.
“ mondtam, hogy mehet bulizni nyugodtan”
De miért mondod, ha aztán meg problémázol? Azon kívül minden nap 24 órájában együtt voltatok? Vagy miért pont ennek az egy bulinak az ideje szàmít?
Te voltál az első, mert megkérdezte, ha nem tette volna ezt meg akkor sírhatnàl. Innentől azért szakítottatok, mert te játszottad a hülye játékaidat.
Ha az alap kommunikáció nem megy, meg az érzések kifejezése azért nem a màsik a hibás.
#16 #18
Pontosan ezért mondanám neki azt, hogy menj, ha akarsz, ne menj, ha nem akarsz. Aztán levonnám a következtetéseket - mennyire vagyok fontos a számára, amikor pont hogy érzelmi-fizikai támogatásra lenne szükségem, ő meg leszar. De ezt a GYK népe nem érti - ők még sosem voltak ilyen szituban.
19-es. Voltam hasonló helyzetben, én mondtam páromnak, hogy menjen, ha akar, viszont nem esne jól. Erre mondta, hogy szeretne menni, de nem megy inkább, ha nekem rosszul esne (egy osztálytársa házibulit tartott, de engem nem hívtak meg, mondván, mert én nem az ő osztályukba járok - ám kiderült még buli előtt, hogy 2 embert is meghívtak, akik nem az osztályukba jár. Így szerintem jogosan sértett meg a dolog...). Szóval nem ment, én kicsit rosszul éreztem magamat miatta, de több év után azt mondja, hogy örül hogy nem ment el, mert az évek során ők lemorzsolódtak. Velem viszont együtt van 11 éve.
Szóval szerintem nincs igazad. Egy kapcsolat nem a játszmákról és tesztekről szólnak, hanem a kommunikációról és őszinteségről, plusz alkalmazkodásról és bizalomról. A te kapcsolataid pedig az érzelmi zsarolásra épül... Kíváncsi vagyok mennyi boldog párkapcsolatod volt és meddig tartottak a hozzáállásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!