Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kórházban volt és most otthon lábadozik szerintetek gáz ha elmegyek nélküle bulizni?
Ha megbeszéltétek, nyugodtan mehetsz.
Van saját élet is, nem vagytok teljesen összekötve.
Ha a társad, akkor ugye megcsalás nem lesz? Még véletlenül sem? Tehát nem is iszol annyit, hogy előfordulhasson?
Nos;
AD1: Nem létfontosságú dolog bulizgatni, nyilván más, hasznosabb dolgokkal is el lehet ütni az időt, főleg, ha alkoholos a buli (e felől nem nagyon van kétségem)
AD2: Gondolom, nem vagytok összenőve! Te bejelentetted a szándékot, ő meg"engedte", szóval lényegében szó nem érheti a ház elejét. Azért gáz lenne, ha mindig össze lennétek kötve...
AD3: Nem tudom, mi az előéleted... vagy mik a ki nem mondott motivációid. Adtál vajon a párodnak bármi okot arra, hogy ne bízhatna benned?
Ezeket kell összeadni
Hm, nekem attól függne, hogy miért van kórházban. Mert ha eltörte a lábát vagy rutinműtétre vár vagy valami olyan, ami nem súlyos, nem halálos vagy ilyesmi, akkor elmennék bulizni. Persze nem úgy, hogy hajnalig részegen a táncparketten, hanem csak pár órát, mert annyitól nem éreznék bűntudatot.
Viszont ha covidos vagy balesete volt vagy valami súlyos dolog miatt van bent én nem tudnék másra koncentrálni vagy felszabadultan jól érezni magamat, ezért nem mennék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!