Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek, valami tanács?
Szia.
A Karácsonyra írt üzenetedre milyen módon reagált? Mert annak függvényében minimum 2 lehetséges út van.
Én most azt feltételezem, hogy pozitívan reagált és max 1-2 mondatot váltottatok.
Érdeklődj a hobbija felől. Én azt tanácsolnám ( mivel már találkoztatok ), hogy még ha nem is igaz, mondd azt, hogy szeretnél megtanulni dekázni párat és hogy tudna-e neked segíteni ebben.
Ezzel könnyen átviszed a hülye online világból élőbe az egészet, ahol majd ösztönösen és természetesen jönnek a válasz reakciók.
Ez benned van, hidd el. Élőben még szuperebb lesz megismerni valakit, mint egy világító négyzetből :).
24F
NE! A mai fiúk már máshogy működnek. Keresd meg esetleg valamilyen más social media platformon, pl. instagramon. Jelöld be, ha visszajelöl szivezd be az egyik képét, majd ha visszaszivezi a tied, megvan a válasz.
Ha esetleg nem szivezné be a képed, akkor rakj ki valami kis storyt magadól, teljesen erkölcsileg elfogadhatót persze. Ha lát eszébe jutsz, látja hogy szép vagy:), és esetleg rád is ír.
De ha nem szeretnél játszmázni, csak írj neki egy sima kis Szia, Mizujs? üzenetet.
3-as vagyok
4-es te komolyan mondtad? Csak mert ahhoz képest eléggé lepontoztatok XD
Ahogy látom, már megvolt az a tanács, hogy a foci legyen a közös pont. Most kicsit ellent fogok mondani nekik, mivel biztos, hogy van, akinél az jó pont, de én például kimondottan nem szerettem, amikor a barátnőm a fociról próbált velem beszélgetni, amikor űztem, mivel pontosan tudtam, hogy semmi tudása nincs benne. Plusz ez a meccsre kimenés is valakinek jónak tűnik, de gondold át. Nálam az is ugyan azt az érzést váltaná ki, mint az erről beszélgetés.
Amit magamból kiindulva tudok tanácsolni, próbálj tényleges közös pontot találni. A suli tökéletes egy témának, azzal elég sok felé el lehet indulni. Vagy ha már karácsonykor írtál neki, nyugodtan kérdezd meg, hogy hogy telik a téli szünet, mit csinált eddig, mit csinál szilveszterkor, esetleg mit kapott karácsonyra, hasonlók. Ha érdekled, ezekről sokáig el lehet beszélni, ha meg nem, akkor mindegy miről kérdezed, le fog rázni
Ha már írtál neki karácsonykor, és most is írnál neki, akkor fixen le kell neki esnie, hogy szimpatikusnak tartod. Ha nem jön rá ilyenekből, akkor nagy gondok vannak nála. :D
Egyébként pedig, fentebb mindent leírtak. Írj neki, kérdezz, és ha azt látod, hogy csak válaszolgat, de nem érdeklődik felőled, akkor engedd el. Ha szimpatikus vagy neki, akkor érdeklődni fog felőled, kérdezni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!