Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit jelent ez? Kíváncsi lennék a véleményetekre! És most tényleg nem tutujgatást várok....
Mit jelent az, ha egy lány áll és a kezét az arcához teszi (takarja és mosolyog) közbe az aszfaltot bámulja és a lábát jobbra balra a levegőbe mozgassa....
Bocs de nem tudok jól fogalmazni, de remélem a lényeget értitek.
Kíváncsi lennék hogy a lányok ezt azért csinálják mert tetszik a jelenlétében a férfi, vagy csak azért csinálja mert valami nagyon gáz van velem, pl: Gázul nézek ki, vagy ronda vagyok vagy ilyesmi? Tényleg kíváncsi lennék erre hogy miért csináljátok ezt. Csak az őszintét, nem kérek hiú ábrándokat, vagy ilyesmit, mert ez eléggé gyakran előfordué velem és kíváncsi lennék hogy ez mit takar egy lány szemdzögéből, mi fut át az agyán az illetőnek. Köszönöm!
Ne haragudj, de ez most komoly? Szerinted a lány miattad tesz egy tök jelentéktelen mozdulatott?
Szerintem probáld meg megérteni, hogy a világ nem körülötted forog.
Ja. pl. teherbe esik a nő és olyan hülye gyereke születik, mint az 5-ös incel
Ott a pont. Normális nő úgy sincsen
Nehéz eset vagy kérdező.
Szerinted, mi tudjuk azt, hogy 1 számunkra teljesen ismeretlen, vadidegen ember mit miért csinál?
Legközelebb látod, menj oda, és kérdezd meg tőle. Hát komolyan mondom, ilyen életképtelen embert nem láttam még. Egyedül tudsz levegőt venni azért?
Kérdező, tettél lépéseket a lány felé? Kiderült, hogy volt-e jelentősége? Mivel nem ismerjük az adott személyt, így nehéz erre válaszolni. Jelenthette ezt is, meg azt is.
Viszont ezeket a minősíthetetlen válaszokat egyáltalán nem értem. Miért kell szinte már kényszeresen degradálni a Kérdezőt csak azért, mert feltett egy olyan kérdést, amire nehéz ismeretlenül választ adni?! Le merem fogadni, hogy nagy részben "pasik" írtak a Kérdezőnek, pedig a Kérdező inkább nőkre/megerősítésre volt kíváncsi. Nagyon sajnálom, hogy ide süllyedt ez az ország, hogy ilyen szinten bántjuk ismeretlenül egymást. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!